The Weeknd: «Τα Grammys παραμένουν διεφθαρμένα»

The Weeknd: «Τα Grammys παραμένουν διεφθαρμένα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο τραγουδιστής για την απουσία του από τις υποψηφιότητες των βραβείων Grammy

25 Νοεμβρίου 2020

Γίνεται να λείπει από μία μακρά λίστα υποψηφιοτήτων (83 στον αριθμό) ένας από τους πιο πετυχημένους δίσκους της χρονιάς;

Τα Grammy απέδειξαν πως γίνεται καθώς ο The Weeknd και ο δίσκος του After Hours δεν απέσπασε καμία υποψηφιότητα.

Τι και αν το «Blinding Lights» κατέκτησε τις κορυφές των charts...

«Τα Grammys παραμένουν διεφθαρμένα. Χρωστάτε σε μένα, στους φαν μου και τη βιομηχανία διαφάνεια…», έγραψε στο twitter ο Καναδός καλλιτέχνης.

Τις φήμες που ήθελαν την εμφάνιση του The Weeknd στο Super Bowl στις 7 Φεβρουαρίου να στερεί την αποκλειστικότητα από τα βραβεία στις 31 Ιανουαρίου «διέψευσε» στο Billboard ο CEO της Δισκογραφικής Ακαδημίας Harvey Mason, Jr.

Όπως είπε «η ψηφοφορία σε όλες τις κατηγορίες τελείωσε πολύ πριν ανακοινωθεί η εμφάνιση του Τhe Weeknd στο Super Bowl, επομένως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τη διαδικασία ανάδειξης υποψηφιοτήτων. Ήμασταν ενθουσιασμένοι όταν μάθαμε ότι θα εμφανιζόταν στο επερχόμενο Super Bowl και θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε και στα Grammy το προηγούμενο Σαββατοκύριακο».

Οι υποψηφιότητες των βραβείων Grammy

Η φετινή λίστα των βραβείων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εννέα υποψηφιότητες για τη Beyoncé (τέσσερις για το «Black Parade») και ακολουθούν με έξι υποψηφιότητες Taylor Swift, Dua Lipa και Roddy Ricch.

Στις υποψηφιότητες συναντάμε ακόμα τους Billie Eilish, Britanny Howard, Justin Bieber, Phoebe Bridgers, ενώ τις πρώτες τους υποψηφιότητες έλαβαν οι Megan Thee Stallion, Harry Styles, Doja Cat και BTS.

Η 63η τελετή απονομής θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου στο Straples Center του Los Angeles.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα