Δίωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ, αύριο, από τα σωματεία Τύπου

Δίωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ, αύριο, από τα σωματεία Τύπου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (25/11).

25 Νοεμβρίου 2020

Χωρίς ενημέρωση τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και ο τύπος από τις 11.00 έως τις 13.00, λόγω της συμμετοχής στην αυριανή γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ των ενώσεων συντακτών, προσωπικού, τεχνικών και φωτορεπόρτερ των δημόσιων και ιδιωτικών ΜΜΕ. Στα αιτήματά τους, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ, η επίταξη της ιδιωτικής Υγείας όπου χρειάζεται, η υγειονομική ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, η επιδότηση εργασίας, η διατήρηση του ελάχιστου αριθμού εργαζομένων στα ιδιωτικά κανάλια, και η στήριξη του έντυπου τύπου.

-------------------------

«Αληθινά Χριστούγεννα» και φέτος στο Real.gr.

Για μια ακόμη χρονιά το web radio του Real 97.8 που είναι αφιερωμένο στις γιορτινές μέρες, δηλώνει έτοιμο να κρατήσει συντροφιά στους ακροατές του σταθμού και τους επισκέπτες του ενημερωτικού του portal. To Real Christmas παίζει μόνο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πάνω από 1.000 τον αριθμό που κυκλοφόρησαν από το 1905 μέχρι σήμερα. Για όλο τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο παίζει σπάνιες ηχογραφήσεις, πρωτότυπες εκτελέσεις, διασκευές και κάλαντα από όλο τον κόσμο.

-------------------------

Η «Άγρια Ελλάδα» επιστρέφει στην ΕΡΤ3.

Από αύριο και κάθε Πέμπτη στις 18.00 θα προβάλλεται από το τρίτο κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης, ο δεύτερος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένος στην άγρια φύση της χώρας μας. Στο πρώτο επεισόδιο για την τρέχουσα σεζόν η «Άγρια Ελλάδα» επισκέπτεται τα Μετέωρα, και συγκεκριμένα τους μοναδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς των βράχων τους, και αναζητούν ένα σπάνιο είδος γύπα της περιοχής.