O Liam Gallagher επιστρέφει με νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα

O Liam Gallagher επιστρέφει με νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και μας ξαφνιάζει, καθώς είναι μια ντελικάτη μπαλάντα

29 Νοεμβρίου 2020

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι ένα «κλασικό κομμάτι που είναι τέλειο για αυτή την εποχή του χρόνου», ωστόσο ο Liam Gallagher, ο τραγουδιστής των OASIS, μας έχει συνηθίσει σε μεγαλοστομίες στο παρελθόν, οπότε η απόφασή του να γράψει ένα νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα ήταν σχεδόν αναμενόμενο να συνοδευτεί με μια τέτοια δήλωση.

Ωστόσο, το «All You’re Dreaming Of», το οποίο ο Gallagher έγραψε μαζί με τον Simon Aldred, δεν είναι μια ωδή για άγρια εορταστική διασκέδαση, αλλά, όπως είπε ο Aldred, «ένα τραγούδι για την ελπίδα», καθώς, όπως παρατήσαν οι δύο συνθέτες, δεν υπάρχουν αρκετά τέτοια τραγούδια στις μέρες μας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Aldred, το τραγούδι δεν προοριζόταν για την εορταστική περίοδο, αλλά ο Liam θέλησε να αποτυπώσει σε αυτό την χαρά και την ευτυχία των Χριστουγέννων, όταν ήταν ο ίδιος παιδί, σε πιο αθώες και λιγότερο σκοτεινές εποχές. Μια τρυφερή και ντελικάτη μπαλάντα, τραγουδισμένη με ειλικρίνια, σε μια περίοδο δύσκολη και «μαύρη».

Και όχι μόνον αυτό, αλλά όλα τα έσοδα από το στριμάρισμα και τα downloads του «All You’re Dreaming Of», θα διατεθούν για την οργάνωση Action For Children, που παρέχει βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες με ανάγκη, οπότε υπάρχει και καλός σκοπός. Πλέον, μόνο ο χρόνος μένει για να δείξει αν το τραγούδι είναι «κλασικό».