Το νέο site της Formiggart

Το νέο site της Formiggart
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016, εξελίσσεται και συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για το τραγούδι

02 Δεκεμβρίου 2020

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε τις τελευταίες ημέρες με την πλήρη ανανέωση του site της Formiggart. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, η Formiggart αλλάζει και υιοθετεί νέες προτάσεις και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία με σταθερό στόχο την παρουσίαση των νέων καλλιτεχνών και της μουσικής τους.

Καλλιτέχνες, απόψεις, podcasts αλλά και web radio μας περιμένουν στο νέο ανανεωμένο site της Formiggart.

«Όλοι έχουν ένα στόρυ

Φόρμιγγα: μουσικό όργανο που εμφανίστηκε τον 9ο αιώνα π.Χ., την εποχή του Ομήρου.

Formiggart: Ιδρύθηκε το 2016 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και τον μουσικό μας πολιτισμό, με γνώμονα την ανάδειξη και υποστήριξη νέων ταλέντων στο χώρο της μουσικής.

Μέχρι σήμερα, έχουμε συστήσει και αναδείξει καινούργιους καλλιτέχνες, έχουμε οργανώσει νέες παραγωγές σε μουσικές σκηνές, εμπνευστήκαμε και πραγματοποιήσαμε πρωτότυπα projects.

Τα τελευταία χρόνια η ψηφιακή αλλαγή οδήγησε σε νέες δυνατότητες επικοινωνίας και ανάδειξης της μουσικής και των δημιουργών-καλλιτεχνών, επιβάλλοντας νέα δεδομένα και κάνοντας αναπόφευκτο τον εκσυγχρονισμό όλων των μορφών συνεργασίας.

Έτσι και η Formiggart αλλάζει και υιοθετεί νέες προτάσεις και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία με σταθερό στόχο την παρουσίαση των νέων καλλιτεχνών και της μουσικής τους.

Το site μας ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον δυναμικό και προσαρμοσμένο στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή και σας προσκαλεί να ακούσετε νέα τραγούδια, να ανακαλύψετε ταλαντούχους καλλιτέχνες, να γνωρίσετε τις δημιουργίες τους, να δείτε ωραία videos, να ακούσετε Podcasts, να διαβάσετε έγκυρες απόψεις για τη μουσική από έγκριτους δημοσιογράφους, να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις, να ακούσετε ένα ξεχωριστό Web radio, να ενημερωθείτε για νέα Events και να μοιραστείτε αυτά που σας αρέσουν.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα Formiggart. Σε μια σύγχρονη πλατφόρμα, επικοινωνίας, παραγωγής και ανάδειξης νέων καλλιτεχνών, σε μια ομάδα ανοιχτή σε ωραίες ιδέες, απόψεις, μουσικές, κείμενα και όνειρα».

Τι θα βρείτε στο site της Formiggart

-Νέους καλλιτέχνες και ό,τι χρειάζεται να ξέρετε γι’ αυτούς: βιογραφικό, δισκογραφία, τραγούδια, φωτογραφίες, videos, νέα για τα live τους.

-To Presspoint  – μια νέα ενότητα που θα φιλοξενεί σκέψεις και απόψεις γνωστών δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και ανθρώπων που ασχολούνται με την τέχνη της μουσικής αλλά και με τους συναφείς χώρους που την επηρεάζουν.

-Επεισόδια από προσωπικές παραγωγές αγαπημένων μας προσώπων, αφηγημάτων ή συζητήσεων, με τον εαυτό τους ή με προσωπικότητες που –με το ένα ή τον άλλο τρόπο– σχετίζονται με τη μουσική και την τέχνη, αναλύοντας θεματολογίες που μας αγγίζουν και μας αφορούν.

-Καταγράφουμε ό,τι συμβαίνει και συζητάμε για ό,τι αξίζει. Προσκαλούμε κυρίως νέους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, πρόσωπα του πολιτισμού και της τέχνης, παραγωγούς και δημοσιογράφους και συζητάμε για την καθημερινότητά τους, τη διαδρομή και τα όνειρά τους, τη δημιουργική τους προσπάθεια και τα ίχνη που αφήνει ο καθένας στα μουσικά δρώμενα του τόπου.

- Ένα σύγχρονο web radio, μέσα από το οποίο θα προβάλλονται οι μουσικές και τα τραγούδια καλλιτεχνών που δεν ακούμε από τα συμβατικά ραδιόφωνα, τα τραγούδια των καλλιτεχνών που εκπροσωπούμε, αλλά και τραγούδια που στην πρώτη τους ακρόαση αδικήθηκαν και είναι παλαιότερης εποχής.