«10 χρόνια Δημοκρατία» με την αγάπη του λαού και τον Κύριο στο πλευρό τους

«10 χρόνια Δημοκρατία» με την αγάπη του λαού και τον Κύριο στο πλευρό τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εφημερίδα συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής και στο κύριο άρθρο της το βλέπει ελληνοχριστιανικά.

02 Δεκεμβρίου 2020

«Το μνημόνιο δεν ήταν σωτηρία αλλά καταστροφή για την Ελλάδα. Η συγκυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλου διέλυσε τις ατομικές ιδιοκτησίες με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ και τα αποθεματικά των ταμείων με το PSI. Οι ανοησίες περί "δημιουργικής ασάφειας" και οι "διαπραγματεύσεις" Τσίπρα - Βαρουφάκη οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών, στα capital controls και σε ακόμα πιο οδυνηρές μνημονιακές υποχρεώσεις της Ελλάδας.
Η Συμφωνία των Πρεσπών πρόδωσε τη Μακεδονία μας, εκποίησε το παρελθόν και υπονόμευσε το μέλλον του έθνους. Ο εποικισμός της Ελλάδας από ισλαμιστές καταστρέφει τη χώρα. Ο εκπασοκισμός της
κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι χειρισμοί της υπόθεσης της πανδημίας ξεθεμελιώνουν ό,τι είχε απομείνει όρθιο στην οικονομία.
Η εμβέλεια της ισχύος της κριτικής μας έφτασε στο ανάκτορο του τυράννου Ερντογάν στην Άγκυρα, ο οποίος στράφηκε δικαστικά εναντίον μας. Δεν κάρπισαν οι απειλές του ημιπαράφρονα επίδοξου σουλτάνου.
Δεν τον φοβηθήκαμε, έχουμε μόνο φόβο Θεού. Με την αγάπη του λαού και τον Κύριο στο πλευρό μας, ελπίζουμε να παραμείνουμε πολλά χρόνια ακόμα στις επάλξεις».

Περίεργη εφημερίδα η «Δημοκρατία», πραγματικά περίεργη, ακολουθεί μία δική της, διαφορετική, πορεία που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Δεξιά μεν αλλά ενάντια στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά ενάντια και στους ακροδεξιούς της ΝΔ. Διαφωνούμε σχεδόν σε όλα -ιδεολογικά- αλλά δεν έχουμε πρόβλημα να πούμε πως είναι μία καλή, λαϊκή, εφημερίδα, δυναμική, με πολύ επιτυχημένα πρωτοσέλιδα (ουκ ολίγες φορές, είναι τα καλύτερα). 

Από το e-tetRadio ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.