ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΝΕΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχω κάποια νέα για τις μετρήσεις ακροαματικότητας να σας πω, κάνω ένα σχετικό ρεπορτάζ, αλλά δώστε μου λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να το ολοκληρώσω (που λένε και στα τηλεοπτικά πάνελ).

18 Φεβρουαρίου 2010Έχω κάποια νέα για τις μετρήσεις ακροαματικότητας να σας πω, κάνω ένα σχετικό ρεπορτάζ, αλλά δώστε μου λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να το ολοκληρώσω (που λένε και στα τηλεοπτικά πάνελ).

Σήμερα πάντως (από χθες δηλαδή)  γίνεται ένας χαμός στο ΔΟΛ και το ΒΗΜΑ FM (διαβάστε το ρεπορτάζ  εδώ) - θα είμαστε διαρκώς on line να σας ενημερώσουμε για όσα συμβαίνουν εκεί. Πάντως, ο σταθμός, το βράδυ δεν ακούγεται. Είναι άνευ νοήματος η ακρόασή του από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο. Τέλος πάντων, θα τα πούμε στη διάρκεια της ημέρας πιο αναλυτικά σχετικά με την απεργία εκεί.

Σημειώστε κάτι επίσης, αν και νωρίς (θα επανέλθω να σας το θυμίσω την επόμενη εβδομάδα):
Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 16.00 η εκπομπή «ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ… ΘΑ ΒΡΕΙΣ!» του Δεύτερου Προγράμματος επιχειρεί ένα ταξίδι στις «περιπέτειες» των  τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι στην ελληνική δισκογραφία. Χωρίς, όμως, τη δική του συμμετοχή…. Από τη στιγμή που το «Γαρύφαλλο στ’ αυτί» και τα τραγούδια της «Στέλλας» λόγω της μεγάλης επιτυχίας τους, γνωρίζουν απανωτές δεύτερες εκτελέσεις στην εποχή τους και το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» τραγουδά η Μαρίκα Νίνου, μέχρι την πολύ καινούργια «Εποχή της αγάπης» με τον Μάριο Φραγκούλη. Ένα ταξίδι με πολλούς σταθμούς, πολλούς αναμενόμενους αλλά και απρόβλεπτους ερμηνευτές :  Από τους περιπλανώμενους μπουζουξήδες της Αμερικής του ’60 και το «Νέο κύμα» μέχρι τον Ξαρχάκο, τον Μούτση και τον Σπανό στα χρόνια του ’70 … Κι από την Αλεξάνδρα αλλά και την Λένα Πλάτωνος στα χρόνια του ’80,  μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Μανώλη Λιδάκη αλλά και την Σόνια Θεοδωρίδου, όταν πια ο Χατζιδάκις είχε φύγει από τη ζωή.  
Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Τσάμπρας.
Χατζιδάκις είναι αυτός, αξίζει η πρόωρη αναφορά...

Stay tuned