ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ, PITSIRIKOS, ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;)

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ, PITSIRIKOS, ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σας το έλεγα και από χθες σχετικά με το φινάλε της ερτζιανής πορείας του pitsirikou. Μερικές εκπομπές δεν είναι άσχημο να υπάρχουν στα ερτζιανά. Όσο κακές ή βαρετές και να είναι. Ίσως και για να κατανοούμε από την άλλη την ποιότητα των υπολοίπων

23 Φεβρουαρίου 2010Σας το έλεγα και από χθες σχετικά με το φινάλε της ερτζιανής πορείας του pitsirikou. Μερικές εκπομπές δεν είναι άσχημο να υπάρχουν στα ερτζιανά. Όσο κακές ή βαρετές και να είναι. Ίσως και για να κατανοούμε, από την άλλη, την ποιότητα των υπολοίπων. Των καλών εκπομπών εννοώ. Όπως θα υποστήριζε κι ένας κακεντρεχής. Πιθανότατα, αν και προσωπικά δεν το σκέφτομαι έτσι. Αλλού ήθελα να την πάω τη συζήτηση.

 Το ραδιόφωνο μερικές φορές μπορεί να είναι καλό ακόμα και μέσα στην αφασία του. Μπορώ να σας πω πολλές ενδιαφέρουσες εκπομπές που, προσωπικά, (μου) είναι δύσκολο να τις ακούσω. Είναι, πάνω απ΄ όλα, θέμα γούστου και επιθυμιών. Των μουσικών επιλογών τους βασικά. Η Ναταλία Γερμανού λόγου χάριν είναι καλή στο μικρόφωνο. Ευχάριστη, με κέφι, ζωντανή. Αλλά, η μουσική που παίζει στον Sfera 102,2 δεν ακούγεται. Προσωπικά, είμαι ικανός, ν' αλλάζω σταθμό όταν παίζει κάποιο τραγούδι (η Ναταλία) και να επανέρχομαι στη συχνότητα όταν μιλάει - το έχω κάνει. Αυτή λοιπόν είναι μία not bad εκπομπή που, σαφώς, αξίζει να υπάρχει στο ραδιόφωνο. Ασχέτως αν κάποιοι αλλάζουν τετράγωνο μόλις μεταδίδεται... Δεν υπάρχουν και ραδιογωνιόμετρα πλέον...


* Ο Μιχάλης Γελασάκης πάντως δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Χθες τον άκουγα να έχει καλεσμένο στο στούντιο τον Νίκο Κυπουργό (έπαιξαν και αποσπάσματα από τον φοβερό δίσκο του καλλιτέχνη, το ROM αν θυμάστε). Αλλά και την Τετάρτη το βράδυ συντονίστηκα με το Δίφωνο 96,6 για να ακούσω την εκπομπή του. Επί τούτου. Ωραίο ραδιόφωνο κάνει ο Γελασάκης. Καλή επιλογή τραγουδιών και ήρεμο μικρόφωνο. Τον έχω τσεκάρει και άλλες φορές. Αξίζει. Όπως καλή είναι και η εκπομπή του Ηλία Μπενέτου τα πρωινά. Πάλι στο Δίφωνο 96,6.

Δυστυχώς, όμως, αυτές είναι  οι μοναδικές εκπομπές του σταθμού. Δεν υπάρχουν άλλες. Μόνο τραγούδια παίζουν τις υπόλοιπες ώρες, εκεί, στους 96,6. Ελπίζω να εμπλουτίσουν περισσότερο το πρόγραμμά τους στο μέλλον γιατί, ειδάλλως, δύσκολα θα καταφέρουν κάτι... Όσο καλό κι αν είναι το ραδιόφωνό τους.