Πρόβλημα στο Θέμα FM;

Πρόβλημα στο Θέμα FM;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο σταθμός τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους “πρωινούς” - Βερύκιο και Σταυρόπουλο - πρότειναν να παραμείνουν στο σταθμό, με απίστευτη μείωση μισθού. Εκείνοι δήλωσαν «αν δεν σας κάνουμε, διώξτε μας».

26 Φεβρουαρίου 2010Νέες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες μας δίνει ο Σπύρος Σεραφείμ για το Θέμα FM:

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο σταθμός τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους “πρωινούς” - Βερύκιο και Σταυρόπουλο - πρότειναν να παραμείνουν στο σταθμό, με απίστευτη μείωση μισθού. Εκείνοι δήλωσαν «αν δεν σας κάνουμε, διώξτε μας». Περρής και Σρόιτερ σταμάτησαν σήμερα Παρασκευή τις εκπομπές τους, ενώ πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Βαγγέλης Περρής θα κάνει εκπομπές, πλέον, στην πρωινή ζώνη, όπως ήταν και παλιότερα, στο Ράδιο Sfera...

Επίσης, απολύθηκαν δύο από τις πιο παλιές μουσικές παραγωγούς του σταθμού. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι όλα σχετίζονται με το γεγονός ότι είναι σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Αναστασιάδη –Καραμήτσου με την ιδιοκτησία του Πήγασου.

Θυμίζουμε ότι το 50% του πάλαι ποτέ ραδιοφωνικού Alpha ανήκει στο «Θέμα» των Μπόμπολα- Αναστασιάδη- Καραμήτσου. Το άλλο 50% το κατέχει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

Για ό,τι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο e-tetradio...