ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ e-tetRadio

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ e-tetRadio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα χρόνο συμπλήρωσε το e-tetRadio. Ένα χρόνο στα μονοπάτια του internet με ειδήσεις και πληροφορίες γύρω από το χώρο του ραδιοφώνου. Και συνεχίζουμε αταλάντευτα στο δρόμο που έχουμε χαράξει θέτοντας ευθύς εξαρχής κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες, για μας, είναι εκ των ων ουκ άνευ:

04 Μαρτίου 2010Ένα χρόνο συμπλήρωσε το e-tetRadio. Ένα χρόνο στα μονοπάτια του internet με ειδήσεις και πληροφορίες γύρω από το χώρο του ραδιοφώνου. Και συνεχίζουμε αταλάντευτα στο δρόμο που έχουμε χαράξει θέτοντας ευθύς εξαρχής κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες, για μας, είναι εκ των ων ουκ άνευ:

1) Δεν είμαστε blog, δεν μπαίνουμε ποτέ σε λογική blog. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

2) Κάθε είδηση που δημοσιεύουμε είναι διασταυρωμένη από χίλιες πλευρές. Ούτως ή άλλως στο internet δεν υπάρχει πρώτη είδηση, το ποιος θα βγάλει δηλαδή πρώτος μία είδηση. Δεν υφίσταται αποκλειστικό. Στο παίρνει ο άλλος εν ριπή οφθαλμού, προσθέτει δύο-τρεις ατάκες και το κάνει δικό του. Δεν μας ενδιαφέρει επομένως να βγάλουμε πρώτοι ένα νέο, θέλουμε όμως το νέο αυτό να είναι πραγματικό.

3) Αγαπάμε το ραδιόφωνο. Είμαστε φανατικοί ακροατές όλοι όσοι βρισκόμαστε στο site αυτό.

4) Δεν αποκλείουμε ποτέ και για κανέναν λόγο οποιοδήποτε ραδιοσταθμό. Ανεξαρτήτως την κριτική που ασκούμε κατά καιρούς, φιλοδοξούμε το e-tetRadio να αποτελεί ένα ειδησεογραφικό site που θα δημοσιεύει όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο των ερτζιανών.

5) Και φυσικά δεν είναι μόνο το ραδιόφωνο. Απλώς αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο. Ακούμε και μουσική όμως, βλέπουμε κινηματογράφο, κυκλοφορούμε τη νύχτα, πηγαίνουμε σε συναυλίες και κάνουμε clubbing. Περιφερειακά όλα αυτά, σύμφωνοι, άλλα περιέχονται ως υπο-ενότητες στο e-tetRadio - κάποια ετοιμάζονται.

6) Μας αρέσουν τα σχόλια, τα δικά σας. Τα σοβαρά και τα επί της ουσίας. Γι' αυτό και ανοίξαμε το forum κάτω από κάθε δημοσίευμά μας. Μας χαλάνε όμως τα υβριστικά comments, αυτά που υπεισέρχονται σε προσωπικά θέματα κ.ο.κ

Όλοι εμείς στο e-tetRadio σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.
Νιώθουμε, ειλικρινά, υπόχρεοι.