ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επειδή πάντοτε υπάρχει χρόνος για καλό ραδιόφωνο, σας προτείνω τρεις εκπομπές για το Σαββατοκύριακο. Στη Δημόσια Ραδιοφωνία όπως έχει επικρατήσει να λέγεται η ΕΡΑ, η Ελληνική Ραδιοφωνία δηλαδή...

06 Μαρτίου 2010Επειδή πάντοτε υπάρχει χρόνος για καλό ραδιόφωνο, σας προτείνω τρεις εκπομπές για το Σαββατοκύριακο. Στη Δημόσια Ραδιοφωνία όπως έχει επικρατήσει να λέγεται η ΕΡΑ, η Ελληνική Ραδιοφωνία δηλαδή...

* Αύριο Κυριακή στις 8 το βράδυ η εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος Τα χρόνια της αθωότητας, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Κόρρας, μελετά το φιλμ Υποψίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ.
* Σήμερα και αύριο στις 4 με 5 το απόγευμα, καλεσμένος στην εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος, Παρ’ το αλλιώς… θα βρεις, είναι ο Τάσος Σαμαρτζής. Μερικά από τα τραγούδια που έχει επιμεληθεί είναι το Ίσως φταίνε τα φεγγάρια, το Κάθε μια νύχτα, το Θα βρεθούμε ξανά, το Βάλε μου να πιω κ.ά.
Επιμέλεια – παρουσίαση: Γιώργος Τσάμπρας.
* Πέρασαν 16 χρόνια από τον θάνατο της κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού Μελίνας Μερκούρη και η εκπομπή Το Θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο, την Κυριακή στις 10 το βράδυ, μεταδίδει το έργο του Τένεσι Ουίλιαμς, Λεωφορείον ο πόθος.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μελίνα Μερκούρη, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Χατζημάρκος, Τώνια Καράλη, Εκάλη Σώκου, Κώστας Μπάκας, Τασσώ Καββαδία, Νίκος Μπιρμπίλης, Δημήτρης Μπάλλας.
Επιμέλεια εκπομπής: Αιμιλία Κτενά