ΤΑΜΤΑ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ MATISSE / ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ

ΤΑΜΤΑ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ MATISSE / ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Κυριακή, λοιπόν, οι Matisse κατέλαβαν το stage του Mad στο Guzel με rock διάθεση και ενα πολύ δυναμικό live που μας ξεσήκωσαν όλους!

08 Μαρτίου 2010Την Κυριακή, λοιπόν, οι Matisse κατέλαβαν το stage του Mad στο Guzel με rock διάθεση και ενα πολύ δυναμικό live που μας ξεσήκωσαν όλους!

Από το Mad ο παραπάνω ενθουσιασμός, όχι (απαραιτήτως) από εμάς. Και αφού εκθειάζουν τον ροκ χαρακτήρα του γκρουπ -οι υπεύθυνοι του MAD- αναφέρονται στο επόμενο live του σταθμού, την ερχόμενη Κυριακή. Η καλεσμένη τους θα είναι η Τάμτα! Προφανώς θέλουν να συνεχίσουν σε αντίστοιχα, ροκ, μονοπάτια.

Ο αντίλογος: Τα πάρτυ αυτά που κάνει στο Guzel το Mad έχουν, ένα κάποιο, ενδιαφέρον... Όπως και τα αντίστοιχα του Love 97,5.  Κάθε Κυριακή βράδυ μετά τις 11 ο Τάσος Τρύφωνος και η Μαργαρίτα Δρούτσα από το Love Radio βρίσκονται στο Shisha κι έχουν και διάφορους καλλιτέχνες ως καλεσμένους να κάνουν συναυλίες.

Και θέλω να είμαι ειλικρινής: Δεν με χαλάνε καθόλου αυτού του είδους τα πάρτυ. Ακόμα και όταν δεν μου αρέσουν οι καλεσμένοι τους καλλιτέχνες.
 
Είχαμε όμως και άλλη εκδήλωση.  Όπως έμαθα 50 τυχεροί ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm «είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια σε απόσταση αναπνοής και να ακούσουν μαζί της όλα τα νέα τραγούδια του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της "Γύρω από τ’ όνειρο"».

Αρχίζω κι εξηγώ: Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι η Έλενα Παπαρίζου.  Για την απόσταση αναπνοής δεν ξέρω και αποφεύγω να το συνδέσω με θέματα της επικαιρότητας. Όσο για το πολυαναμενόμενο άλμπουμ, δεν ξέρω, τι να σας πω, μπορεί και να είναι έτσι (για κάποιους).

Όλα ετούτα έλαβαν χώρα πριν από μία εβδομάδα στο Studio Sierra. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η βραδιά βιντεοσκοπήθηκε προκειμένου να συμπεριληφθεί σε ένα συλλεκτικό DVD στην κυκλοφορία της Deluxe έκδοσης του νέου άλμπουμ (της Έλενας!).

Διαβάζω δε πως αμέσως μετά την αποκλειστική προακρόαση, η Έλενα Παπαρίζου ευχαρίστησε τους ακροατές αλλά και τον ραδιοφωνικό σταθμό 89,8 ΔΡΟΜΟΣ για την συνεργασία, φωτογραφήθηκε με όλους τους συντελεστές του νέου της άλμπουμ και μοίρασε αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Τύχη βουνό για τους ακροατές...