ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Πάντα ανατρεπτικός, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προκαλεί αίσθηση με τους σημαντικούς καλεσμένους του στην εκπομπή "Να’ μαστε πάλι εδώ Ανδρέα" στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή 12-3 το μεσημέρι».

09 Μαρτίου 2010«Πάντα ανατρεπτικός, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προκαλεί αίσθηση με τους σημαντικούς καλεσμένους του στην εκπομπή "Να’ μαστε πάλι εδώ Ανδρέα" στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή 12-3 το μεσημέρι».

Δεν το λέω εγώ αυτό για τον... ανατρεπτικό Μικρούτσικο, μην φρικάρετε, από το Δελτίο Τύπου του «Aντ1 97,2» προέρχεται το επαναστατικό απόσπασμα. Μου αρέσουν τα Δελτία Τύπου διότι παρουσιάζουν ανάγλυφα την πραγματικότητα, όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Γιατί αν δεν είναι ανατρεπτικός ο (Ανδρέας, όχι ο Θάνος) Μικρούτσικος, τότε ποιος είναι (πάνω στη ΓΗ); Ο Τζίμης Πανούσης στο ΘΕΜΑ 98,9 ή ο Γρηγόρης Ψαριανός στον (καλή ώρα) ΑΝΤ1 97,2; Τέλος πάντων, την Κυριακή ο Ανδρέας είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Θέμο Αναστασιάδη ο οποίος, ανεξαρτήτως τη γνώμη που έχετε γι' αυτόν, παρουσιάζει απείρως περισσότερο ενδιαφέρον.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, όπως διαβάζω, και στην Πόπη Διαμαντάκου. Ο λόγος; Είχε γράψει παλιότερα στη στήλη της (στα ΝΕΑ) η δημοσιογράφος για τη φάση εκείνη που ο Θέμος άγγιξε το στήθος της Τζούλιας. Προφανώς θα έπαιρνε στάση, δεν το θυμάμαι, εναντίον. Ο Θέμος υποστήριξε ότι και ο Λάρρυ Κινγκ έχει κάνει κάτι ανάλογο με τη Μαντόνα. «Μόνο κομπλεξικοί άνθρωποι το αντιμετωπίζουν ως κάτι τρομερό» υποστήριξε.
 Εντάξει τότε, αλλάζει το πράγμα.

 Είπε και για το dvd αλλά δεν είναι της παρούσης. Μάθαμε πάντως και κάτι που μας άρεσε: Ο Αναστασιάδης στην εποχή της εφηβείας του, επί χούντας, αποβλήθηκε από όλα τα σχολεία της Ελλάδας ως επικίνδυνος για τη χώρα, όταν σε μία έκθεση για την πατρίδα, τη θρησκεία και τη οικογένεια εξέφρασε τις δικές του απόψεις και έγραψε κάποια πράγματα βασισμένος στον Χέγκελ.

Αλλά ξέχασα, το θέμα μας ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οπότε ας το ξεχάσουμε (το θέμα μας) γιατί μοιάζει να μην έχει νόημα...

* Ήθελα να σας πω ότι τα καινούργια τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου θα μεταδίδονται αποκλειστικά στον «Ρυθμό 94,9». Για να μην έχετε αγωνία και να μην ψάχνεστε που θα τα ακούσετε...

* Παράταση πήρε ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι εμφανίσεις του στο ΜΕΤΡΟ θα συνεχιστούν μέχρι τις 27 Μαρτίου. Διαβάστε εδώ την ανταπόκριση του Άρη Καραμπεάζη από το υπόγειο της Γκύζη και Κάλβου. Κι εδώ, ο Γιώργος Μυζάλης έχει ξεκινήσει έναν ενδιαφέροντα διάλογο για τη Χαρούλα Αλεξίου.

* Για το υπόλοιπο ραδιο-καλλιτεχνικό μας ρεπορτάζ, διαβάστε εδώ.