ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ SCORPIONS. ΚΑΙ, ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ SCORPIONS. ΚΑΙ, ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αναγνώστης μας Γ.Σ. έστειλε χθές στο e-tetRadio το παρακάτω mail: «Ο Γεωργίου στον Real 97,8 κάνει, κάτι, γαμώ τις αναλύσεις για μουσική. Παίζει τώρα Scorpions και εξηγεί πως θυμίζει κάτι από παλιά αυτό το καινούργιο τους cd. Είναι Θεός».

10 Μαρτίου 2010Ο αναγνώστης μας Γ.Σαρδ. έστειλε χθες στο e-tetRadio το παρακάτω mail (στο [email protected] - περιμένουμε πάντοτε και τα δικά σας σχόλια επί παντός ραδιοφωνικού επιστητού): «Ο Γεωργίου στον Real 97,8 κάνει, κάτι, γαμώ τις αναλύσεις για μουσική. Παίζει τώρα Scorpions και εξηγεί πως θυμίζει κάτι από παλιά αυτό το καινούργιο τους cd. Είναι Θεός».
Και συνεχίζει: «Κάνει σοβαρή και μη επιδερμική ανάλυση για τους Maiden. Μας δουλεύει που ασχολείται με τα αθλητικά;».

 Το έχουμε πει και παλιότερα. Έχει φάση να ακούς τον Γεωργίου να μιλάει για μουσική. Εντάξει, δεν περιμένεις να ακούσεις πράγματα λες και είναι ο μεγαλύτερος γνώστης, αλλά είναι παλιό-ροκάς, πηγαίνει και σε συναυλίες, διαθέτει γνώμη για το κλασικό -βασικά- ροκ. Θυμάμαι παλιότερα, όταν είχε γίνει ξανά λόγος για τις μουσικές γνώσεις του Γεωργίου, κάποιοι αναγνώστες εξέφρασαν τις αντιρρήσεις του. Συμφωνώ. Δεν είναι και ο Μηλάτος ή ο Δασκαλόπουλος. Και διαφωνώ όσο να ΄ναι με τον Γ.Σαρδ. που μας γράφει πως κάνει «μη επιδερμική ανάλυση» για τους Maiden. Όχι για τους Maiden μόνο, εννοείται, αλλά γενικότερα.

Ωστόσο, δεν επιζητάς από έναν αθλητικογράφο να γνωρίζει μουσική. Να γνωρίζει πολλά από μουσική, εννοώ. Μου αρκεί όταν κάποιοι τύποι που δουλεύουν σε άλλα ρεπορτάζ διαθέτουν και γνώσεις μουσικής. Όπως ο Αντώνης Πανούτσος λόγου χάριν, παλιός εκδότης της μουσικής εφημερίδας ΟΖ αν θυμάστε... Όπως ήταν οι παλιοί δημοσιογράφοι που διέθεταν ευρύτερη παιδεία. Οι σύγχρονοι περιορίζονται στα του ρεπορτάζ τους και πέραν τούτου ουδέν...




* Άλλο θέμα τώρα. Μεγάλη παράκληση προς τους παραγωγούς και τις εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών: Θέλω να μας στέλνετε ένα mail στο e-tetRadio ώστε να μας ενημερώνετε για τα τεκταινόμενα στις εκπομπές σας. Πετυχαίνουμε εντελώς τυχαία  διάφορα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα, καλεσμένους ή αφιερώματα ας πούμε, για τα οποία δεν μας ενημέρωσε ποτέ και κανένας. Προφανώς τα Γραφεία Τύπου των Ρ/Σ δεν λειτουργούν πάντοτε στην εντέλεια. Είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα...
Please, ένα mail στο [email protected] για όσα προγραμματίζετε να κάνετε είναι αρκετό. Και θα ανεβάζουμε κατευθείαν την είδηση στο site.