ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία ημέρα χωρίς ραδιόφωνο είναι για μερικούς δυσβάσταχτη. Χωρίς παραγωγούς στο ραδιόφωνο εννοώ. "Το καλύτερό μου" αντέτεινε μία ακροάτρια το απόγευμα. "Σήμερα που ακούμε μόνο μουσική στα FM το χαιρόμαστε. Δεν μας ενοχλεί κανένας, χωρίς περιττές φωνές, χωρίς κουραστικές πολυλογίες". Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικά γούστα.

12 Μαρτίου 2010Μία ημέρα χωρίς ραδιόφωνο είναι για μερικούς δυσβάσταχτη. Χωρίς παραγωγούς στο ραδιόφωνο εννοώ. "Το καλύτερό μου" αντέτεινε μία ακροάτρια το απόγευμα. "Σήμερα που ακούμε μόνο μουσική στα FM το χαιρόμαστε. Δεν μας ενοχλεί κανένας, χωρίς περιττές φωνές, χωρίς κουραστικές πολυλογίες". Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικά γούστα.

 Ο μόνος που έκανε εκπομπή χθες, ημέρα απεργίας, ο μόνος που άκουσε δηλαδή ένας αναγνώστης μας και μας το μετέφερε, ήταν ο Τέρενς Κουίκ. Στην ΝΕΤ 105,8 το πρωί εκτός κι αν ήταν ηχογραφημένος οπότε, τότε, να πάμε πάσο. Αλλά ηχογραφημένη μία ενημερωτική εκπομπή λίγο δύσκολο μου φαίνεται.  Δεν θέλω όμως να πάρω θέση, δεν ξέρω τι συνέβη, δεν είδα και Blue Sky το απόγευμα, το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο λέει το Δελτίο Ειδήσεων εδώ και λίγες εβδομάδες ο Τέρενς, να μάθω τι ακριβώς έγινε. Το Blue Sky είναι το καινούργιο μετερίζι του... βετεράνου της δημοσιογραφίας (ο άλλος είναι ο... Χρήστος Πασαλάρης).  Το αναφέρει άλλωστε και στις ραδιοφωνικές εκπομπές του... Έχετε δει ποτέ αλήθεια Blue Sky;

 Και σκέφτομαι -άλλο θέμα- τόσους καλούς μουσικούς επιμελητές έχει ο ΣΚΑΪ 100,3, γιατί δεν τους αξιοποιεί, όταν ακόμα και τις μέρες της απεργίας, αντί να παίζει μουσική (και, θυμάμαι, σε ανάλογες περιπτώσεις πως είναι εξαιρετικές οι μουσικές του επιλογές) επαναλαμβάνει παλιές εκπομπές; Και καλά χθες που είχε αποσπάσματα από το Αρχείο, παρουσίαζε και κάποιο ενδιαφέρον η ακρόασή του. Τι να πούμε για την προηγούμενη απεργία, όταν και μετέδιδε σερί (και κατ' αποκοπήν) τις εκπομπές που παρουσιάζει κάθε Κυριακή για την ιστορία της Ακρόπολης με τον Μανώλη Κορρέ; Βαριέσαι στο μισάωρο, σκέψου να τις ακούς όλη την ημέρα και στη σειρά. Κόβεις φλέβες...

 Για τον σούπερ Ψαριανό που έχει βρει τη φόρμα του στον ΑΝΤ1 97,2 και για άλλα πολλά θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω. Έχουμε καιρό. Και, είμαστε, διαρκώς on line στο e-tetRadio. Καλημέρα σας.