ΤΡΙΤΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ

ΤΡΙΤΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Χθες στις 13.00 (σ.σ. Δευτέρα) έγινε στο Υπουργείο Εργασίας και υπό την προεδρία του κου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου (Συμβούλου του Υπουργού) η τρίτη τριμερής, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Δημοτικού ραδιοσταθμού Άνω Λιοσίων «Ξένιος» που επί 12 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

23 Μαρτίου 2010«Χθες στις 13.00 (σ.σ. Δευτέρα) έγινε στο Υπουργείο Εργασίας και υπό την προεδρία του κου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου (Συμβούλου του Υπουργού) η τρίτη τριμερής, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Δημοτικού ραδιοσταθμού Άνω Λιοσίων «Ξένιος» που επί 12 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.
Για πολλοστή φορά η Διοίκηση του ραδιοσταθμού έδειξε με πόση απαξίωση αντιμετωπίζει εργαζόμενους και κάθε ιθύνοντα. Ούτε καν παρουσιάστηκε εκπρόσωπος της Διοίκησης του ραδιοσταθμού Ξένιος.
Πραγματικά αγγίζοντας όρια ο Σύμβουλος του Υπουργού κάλεσε τον Δήμαρχο Άνω Λιοσίων κο Χρήστο Παππού, τηλεφωνικά, και του ζήτησε να εκπροσωπήσει ο ίδιος την διοίκηση του ΞΕΝΙΟΥ και να βρίσκεται στο Υπουργείο την Μ. Δευτέρα στις 11.00 το πρωί πράγμα το οποίο και υποσχέθηκε ο Δήμαρχος. Ο Σύμβουλος του Υπουργού μιλώντας με τον Δήμαρχο τόνισε ότι δεν μπορεί η διοίκηση του ραδιοσταθμού να παίζει με τους εργαζόμενους και τους θεσμούς και να μην εφαρμόζει τα συμπεφωνημένα κατά τη διαδικασία των προηγούμενων τριμερών».