TΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

TΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Δεύτερο Πρόγραμμα  στηρίζει την πρωτοβουλία του WWF «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» .

26 Μαρτίου 2010Το Δεύτερο Πρόγραμμα  στηρίζει την πρωτοβουλία του WWF «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ».

Η μεγαλύτερη πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως, φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη τριάδα των χωρών που υποστηρίζουν έμπρακτα τη δράση για την εξοικονόμηση ενέργειας και συνάμα στέλνουν το μήνυμα για ένα βιώσιμο μέλλον του πλανήτη.

Έτσι λοιπόν, το Δεύτερο Πρόγραμμα μέσα από τις συχνότητές του μεταδίδει όσο πιο δυνατά το μήνυμα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη: 

•    Καθημερινά από τις 22/3 έως τις 27/3, στις 08.00, στις 13.00 και στις 18.00 μεταδίδει ένα μονόλεπτο που δίνει περισσότερα στοιχεία για την «Ώρα της Γης». Μια αποκλειστική παραγωγή του Δευτέρου Προγράμματος.
•    Καθημερινά μεταδίδεται το ειδικό ραδιοφωνικό σποτ του WWF για την καμπάνια της «Ώρας της Γης». Το Δεύτερο Πρόγραμμα και η ΕΡΤ είναι οι χορηγοί επικοινωνίας της ενέργειας.
•    Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού www.deytero.gr αλλά και του επίσημου facebook group προβάλλεται το μήνυμα της «’Ωρας της Γης» ενώ οι επισκέπτες μπορούν άμεσα να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του WWF για το Earthour.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα ενθαρρύνει το ακροατήριο του σε όλη την Ελλάδα και στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή που στέλνει το μήνυμα της εξοικονόμησης ενέργειας και της αφύπνισης όλων απέναντι στην κλιματική αλλαγή. Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20.30, σβήνουμε όλοι μαζί τα φώτα.