ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ 100,3 μιλάει στο e-tetRadio

28 Μαρτίου 2010Η πρώτη της επαφή με το ραδιόφωνο έγινε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Ερωτικό fm και στη συνέχεια στον Orange και τον Angel. Κάπου εκεί μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης της βγαίνει και ένας οίστρος και αρχίζει να γράφει σε πολλά γυναικεία έντυπα, ελεύθερα θέματα αλλά πάντα με μια έμφαση στα θέματα διατροφής και καλής ζωής.

Αν σε έβαζαν με το ζόρι να επιλέξεις μεταξύ μουσικού παραγωγού και δημοσιογράφου σε έναν ενημερωτικό σταθμό, ποια θα ήταν η επιλογή σου;
Αν με έβαζαν με το ζόρι να κάνω οποιαδήποτε επιλογή θα ήμουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και γενικά θα υπερασπιζόμουν όσο μπορούσα τις θέσεις μου και την δουλειά μου. Δεν το βάζω εύκολα κάτω.

Εάν, επίσης, σε έβαζαν με το ζόρι να επιλέξεις μεταξύ ραδιοφώνου και τηλεόρασης;
Πολύ ζόρι έπεσε! (γέλια) Ανάλογα με τη πρόταση που θα μου γινόταν και μιλάω από άποψη περιεχομένου, ομάδας, υποστήριξης, αμοιβής, γιατί όλα παίζουν ρόλο, και δεν μπορώ να απαντήσω γενικά. Αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι ότι στο παρελθόν έχω διαλέξει ραδιόφωνο από τηλεόραση ανάμεσα σε δυο επαγγελματικές επιλογές.

Το μοντέλο infotainment που, εσχάτως, ακολουθεί η τηλεόραση, εφαρμόζεται στο ραδιόφωνο;
Το μοντέλο infotainment ουσιαστικά δεν είναι κάτι καινούριο, απλά μας κάνει εντύπωση γιατί φέτος πέτυχε σε μια καθαρά ψυχαγωγική ζώνη από την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης. Βέβαια και εφαρμόζεται και στο ραδιόφωνο ειδικότερα σε ένα magazino καθημερινό στη διάρκεια του οποίου «τρέχουν» και θέματα ενημέρωσης.

Τι θα άλλαζες σήμερα, εάν μπορούσες, στα ενημερωτικά ραδιόφωνα;
Θα έδινα χώρο σε νέους δημοσιογράφους!

Για ποιο λόγο ο ΣΚΑΪ παραμένει στην κορυφή της λίστας με τις ακροαματικότητες;
Τα γρήγορα αντανακλαστικά, το πάθος που χαρακτηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό του και, βέβαια, η συνέπεια που έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές.