MODREC LIVE&ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

MODREC LIVE&ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέμπτη, 15 Απριλίου

02 Απριλίου 2010
One Show Case Only!
Opening act: Nefeli Walking UnderCover

New album
New drummer
New addiction


MASCARADDICTION

10 χρόνια στην Indie σκηνή, πιστοί στην αισθητική τους, οι Modrec εξακολουθούν να περπατούν στη μέση του δρόμου...
Στη μία πλευρά οι metal αναφορές, στην άλλη ο punk & post-punk μουσικός εθισμός και στη μέση τέσσερα «παιδιά» της πόλης περπατάνε, κοιτάνε και περιγράφουν τον κόσμο.

Ο νέος τους δίσκος, με τίτλο “Mascaraddiction” κυκλοφορεί αρχές Απριλίου από την Inner Ear.
Δέκα τραγούδια,ηχογραφήθηκαν  live στο studio και  σε λιγότερο από 48 ώρες από τον Ottomo στο Fab Liquid Studio, στο κέντρο της Αθήνας.  
Και το αποτέλεσμα: “Frank & Stein”, “Painted Thoughts”, “Mascaraddiction”, “Safe”, “This tide wave is gone but not forgotten”, “Hunter Without Nails”,  “You=Their Schizophrenic Ant”, “Shipwreck”, “The Life of the Living Dead” και “Glass Diary”.

Μετά το sold out live show case με special guests τη σχολική χορωδία του Saint Catherine’s British School, το Μάρτιο του 2009, οι Modrec έρχονται πάλι στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 με δέκα καινούργια τραγούδια.

Τη βραδιά ανοίγει η Nefeli Walking UnderCover, με τα τραγούδια της να στηρίζονται στα ηχητικά τοπία που θα βγάλει το βιολί, το πιάνο, η φωνή, τα αμύγδαλα, οι εφημερίδες και τα ξύλινα ντουλάπια της γιαγιάς...

info box:
Modrec live! Πέμπτη, 15 Απριλίου@Σταυρός του Νότου
Opening act: Nefeli Walking UnderCover
Είσοδος+ποτο: 12 ευρώ
Doors open: 21.30
Κρατήστε εισητήρια από τώρα στο 210-9226975