ΘΕΜΑ 98,9: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ ΑΦΓΑΝΗ

ΘΕΜΑ 98,9: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ ΑΦΓΑΝΗ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως διαβάζουμε σχετικά στο site της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, «μέσα σε 20 λεπτά και μετά την πρωτοβουλία-έκκληση που πήρε το ΘΕΜΑ, ο πρωθυπουργός ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και επικοινώνησε με την υπουργό Υγείας στην οποία έδωσε εντολή να συγκληθεί άμεσα ιατρικό συμβούλιο για να εκτιμήσει την κατάσταση της άτυχης μικρής Αφγανής».

30 Μαρτίου 2010Όπως διαβάζουμε σχετικά στο site της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, «μέσα σε 20 λεπτά και μετά την πρωτοβουλία-έκκληση που πήρε το ΘΕΜΑ, ο πρωθυπουργός ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και επικοινώνησε με την υπουργό Υγείας στην οποία έδωσε εντολή να συγκληθεί άμεσα ιατρικό συμβούλιο για να εκτιμήσει την κατάσταση της άτυχης μικρής Αφγανής».

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός συνεχάρη το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 9,89» για την κίνησή τους να βοηθήσουν τη μικρή Αφγανή! 

Δεν ξέρω τι να πω.

1) Για την (καλή όπως και να έχει) πρωτοβουλία της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού;

2) Ή για το γεγονός ότι χρειάστηκε η συγκεκριμένη παρέμβαση ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο πρωθυπουργός και, δη, μέσα σε ένα εικοσάλεπτο μόλις, ώστε να στέρξει να ζητήσει από τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα ειδικοί χειρουργοί οφθαλμίατροι για να βοηθήσουν τους έλληνες συναδέλφους τους και εφόσον οι έλληνες γιατροί το κρίνουν απαραίτητο, το κοριτσάκι να μεταφερθεί άμεσα σε ειδικό οφθαλμολογικό κέντρο του εξωτερικού.
 
Δεν ξέρω αν δικαίως ή όχι καμαρώνει ο ραδιοσταθμός, σίγουρα όμως δεν δικαιούται να καμαρώνει ο πρωθυπουργός. Ήταν κάτι, άλλωστε, εκ των ων ουκ άνευ...