Ο HOT FM ΣΤΟ e-tetRadio

Ο HOT FM ΣΤΟ e-tetRadio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέγα το θέμα που έχει προκύψει εσχάτως με την έκπληξη των ερτζιανών, τον HOT 104,6 FM. Ο Πέτρος Πολυμενάκος, General Manager, Program and Sales Director των KISS FM 92.9 και ΗΟΤ 104.6 μίλησε στον Σπύρο Σεραφείμ και το e-tetRadio για τον σταθμό.Και απαντάει σε όλα όσα έχουν γραφεί για τον HOT FM.

30 Μαρτίου 2010Μέγα το θέμα που έχει προκύψει εσχάτως με την έκπληξη των ερτζιανών, τον «HOT 104,6 FM».

Ο Πέτρος Πολυμενάκος, General Manager, Program and Sales Director των «KISS FM 92.9» και «ΗΟΤ 104.6» έκανε μία δήλωση στον Σπύρο Σεραφείμ και το e-tetRadio αναλύοντας τα τί και τα πως του σταθμού. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια.

Και απαντάει σε όλα όσα έχουν γραφεί σχετικά με τον HOT FM. Όχι μόνο για τα πολύ υψηλά νούμερα που έχει επιτύχει στις τελευταίες μετρήσεις της Bari Focus, αλλά και για το κατά πόσο διαθέτει άδεια λειτουργίας, όπως και για το αν θα τον κλείσει το ΕΣΡ ή, η ΕΕΤΤ.

Για να δούμε τι μας λέει ο κ.Πολυμενάκος:

«Ο ΗΟΤ φαίνεται πως ενοχλεί, όπως και ο ΚΙSS FM, γιατί ανέβηκαν σε ακροαματικότητα, αποτελώντας – ουσιαστικά - ανεξάρτητα ραδιόφωνα, φτιαγμένα από παλιούς ερασιτέχνες, που πολλοί περίμεναν πως θα είχε / είχαν την τύχη του  Jeronimo Groovy.
Το καθεστώς λειτουργίας του ΗΟΤ, πρώην SHOCK FM, είναι με προσωρινή άδεια νομίμου λειτουργίας όπως και ο MAD Radio, πρώην DIVA, ο ARRENA FM, πρώην Radio Gold,  ο ΠΑΡΕΑ FM, και, τέλος, ο νεοεμφανισθείς, την ίδια περίοδο με τον ΗΟΤ FM, REAL FM, πρώην VERONICA!
Μετά τη χορήγηση της άδειας νομίμου λειτουργίας του ΗΟΤ FM, «διάφοροι» ενεργοποίησαν μηχανισμούς ψευδών καταγγελιών στο ΕΣΡ μέσω του PARΑDISE Radio, ο οποίος εξέπεμπε παράνομα στους 104.6 και στην ΑΤΤΙΚΗ, ενώ είχε άδεια νομίμου λειτουργίας για 106,7 και Τροιζηνία, καθώς και του ΣΤΥΛ FM - πειρατικού σταθμού στους 104,8 - ώστε να παρουσιάζονται με έννομο συμφέρον!
Έτσι, το ΕΣΡ ανακάλεσε την απόφασή του, χωρίς όμως να στηρίζεται σε ουσιαστικά – πραγματικά - γεγονότα τη νέα απόφασή του, αναγκάζοντάς μας να καταφύγουμε στο Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ). Σημειωτέον ότι το ΕΣΡ και στο παρελθόν είχε εκδώσει αποφάσεις να κλείσουν σταθμοί, χαρακτηριστική περίπτωση του ΒEST, λόγω της «ελευθεροστομίας» του κ. Ψαριανού, αποφάσεις που – ΟΡΘΩΣ - δεν εκτελέστηκαν ποτέ.
Στο Συμβούλιο Επικρατείας συζητήθηκε η προσφυγή κατά του ΕΣΡ της προηγούμενης ιδιοκτησίας του ΗOT FM (Shock FM) και μόνο όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα. Είναι, λοιπόν, σε εξέλιξη διαδικασία εξέτασης από το ΣτΕ, τόσο όσον αφορά σε νέα προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων, όσο και κύριας αγωγής, εν όψει εξέτασης των παραβάσεων που έχει προβεί η διοίκηση (ΕΣΡ) αναιρώντας την απόφαση της νομίμου λειτουργίας, βασισμένη σε ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες ανταγωνιστών, που φαντασιώνονται ότι - αν κλείσει ο ΗΟΤ 104.6 - δεν θα μπορέσει να βρει πεδίο εκπομπής-στέγασης αλλού και αναμένουν να «αρπάξουν» τους ακροατές του!
Πλανώνται πλάνην οικτράν, καθ’ όσον, αφενός αν κλείσει ο ΗΟΤ τότε θα πρέπει να κλείσουν και οι προαναφερθέντες σταθμοί και, αφετέρου, ό,τι και να γίνει, ο ΗΟΤ FM δεν θα σιγήσει!
Εάν δε, κάποιος προσέξει από πού εκπορεύονται τα σχετικά δημοσιεύματα κατά του ΗΟΤ FM, θα εντοπίσει και τους λόγους της τόσης ενασχόλησης με το καθεστώς του HOT FM.
Το μόνο που καταφέρνουν με αυτή τη μικροσυμφεροντική και μικρόψυχη στάση τους, είναι να κάνουν ΘΡΥΛΟ στους ακροατές έναν σταθμό 8 μηνών.
Τους ευχαριστούμε!».

Τα σχόλια δικά σας.

* Από σήμερα μαζί μας στο e-tetRadio και ο Άκης Έβενης με το His Dog's Voice!