Στην κορυφή Βίσση-Βανδή στο Open, στον πάτο Ρουβάς-Πάολα στην ΕΡΤ (βίντεο)

Στην κορυφή Βίσση-Βανδή στο Open, στον πάτο Ρουβάς-Πάολα στην ΕΡΤ (βίντεο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγάλη «σύμπραξη» τράβηξε την προσοχή πολύ κόσμου.

27 Δεκεμβρίου 2020

Χθες λοιπόν, Σάββατο βράδυ, το J2US σάρωσε όπως ήταν αναμενόμενο. Οχι μόνο γιατί ήταν ο τελικός αλλά κι επειδή ήταν καλεσμένη η Αννα Βίσση. Ετσι, το Open έφτασε να κάνει γύρω στο 23% μέσο όρο, τόσο στα νεανικά κοινά, όσο και στο σύνολο.

Την ώρα μάλιστα που τραγούδησαν μαζί Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, το κανάλι ξεπέρασε ακόμα και το 40%. Λογικό μια και ήταν ένα μεγάλο γεγονός, απ' όποια πλευρά και αν το δεις, μουσικά, τηλεοπτικά ή και σκέτο διαφημιστικά.

Την ίδια ώρα η ΕΡΤ στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» είχε φωνάξει τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα. Σαν να παρουσίαζε το Star τα Μουσικά Σύνολα. Εντάξει, θα έπαιζαν (έπαιξαν δηλαδή) πιο... ποιοτικά. Αυτό που κατάφεραν όμως είναι ένα -μόλις- 3% στα νεανικά κοινά. Δεν καταλαβαίνει η ΕΡΤ ποιος είναι ο σκοπός της και πάει να μιμηθεί τα ιδιωτικά κανάλια. Οπότε ο κόσμος προτιμάει απευθείας το αυθεντικό, την original πίστα της παραλιακής. Και καλά κάνει.

Ιδού τι γράφει και στο δελτίο τύπου το Open: «Ο τελικός του Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη αναδείχτηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο 41,4% στο δυναμικό κοινό και 42,7% στις γυναίκες 25-44. Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22%, ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το Just the 2 of Us το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές»