ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Aυτά πρέπει να προβάλλονται. Δύο γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί επιστρέφουν on stage, έστω και για μία μόνο συναυλία.

13 Απριλίου 2010Aυτά πρέπει να προβάλλονται. Δύο γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί επιστρέφουν on stage, έστω και για μία μόνο συναυλία. Στις 23 Απριλίου στο Gagarin 205, το live των Triffids θα ανοίξουν οι Jaywalkers (όπως έκαναν επίσης το 1987 στην εναρκτήρια βραδιά του «Ρόδον Live») και οι Yeah.

Στους Jaywalkers συμμετέχει ο Γιώργος Μουχταρίδης από το «Kosmos 93,6» (καθημερινά 10 με 12 το πρωί).

Kαι στους Yeah ο Τάκης Γιαννούτσος από τον «Best 92,6» (καθημερινά 8 με 10 το πρωί μαζί με τον Θοδωρή Βαμβακάρη).

 Χρόνια στο μουσικό ραδιόφωνο και οι δύο (ο Γιαννούτσος έκανε και τα Βαρέα Ανθυγιεινά στον τότε Rock FM, μία από τις ιστορικές εκπομπές του ραδιοφώνου) εγκαταλείπουν για μία βραδιά τα μικρόφωνα και αναλαμβάνουν τα όργανα επί σκηνής.

Πρέπει και θα είμαστε όλοι εκεί. Και για τη μουσική αλλά και για το ραδιόφωνο.

* Αν παρατηρήσατε, τις τελευταίες ημέρες δεν έχουμε πολλά σχόλια αναγνωστών στα άρθρα μας. Αυτό συνέβη γιατί προσθέσαμε μία δικλείδα ασφαλείας. Όποιος θέλει να κάνει ένα comment πρέπει, πριν, να εγγραφεί ως χρήστης. Μπορεί να χάνει την αμεσότητά του έτσι το site αλλά ορισμένα σχόλια ήταν τόσο υβριστικά που δεν μπορούσαν να γίνουν ανεκτά. Θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα και επανερχόμαστε αν χρειαστεί στην προτεραία κατάσταση.

* Διαβάστε τη συνέντευξη των Modrec (εδώ) και κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία τους στο Σταυρό Του Νότου την Πέμπτη.