ΤΟ ΘΕΜΑ 98,9 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

ΤΟ ΘΕΜΑ 98,9 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μας πήρε πολύ λίγο χρόνο να καταλάβουμε –δεν ήταν δύσκολο άλλωστε- ότι το μεγάλο ΘΕΜΑ  στο ελληνικό ραδιόφωνο είναι η κυρία Κούρτογλου της εταιρείας FOCUS.

12 Απριλίου 2010ANAKOINΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ 98,9 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ


Μας πήρε πολύ λίγο χρόνο να καταλάβουμε  –δεν ήταν δύσκολο άλλωστε- ότι το μεγάλο ΘΕΜΑ  στο ελληνικό ραδιόφωνο είναι η κυρία Κούρτογλου της εταιρείας FOCUS. Η κυρία Κούρτογλου, που θεωρεί δεοντολογικά ορθό και συμβατό με το ρόλο της να δίνει συνεντεύξεις και να χωρίζει τους σταθμούς σε «νεόκοπους απαίδευτους» και στους άλλους τους καλούς, θα έπρεπε –ως σωστή επιστήμων- να αγωνιά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της και όχι για την υπεράσπισή τους.
Φαίνεται όμως ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι να επιτίθεται σε σταθμούς που δεν συμπαθεί γιατί είναι «νεόκοποι και απαίδευτοι» και αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις τεράστιες αποκλίσεις που καταγράφονται στις μετρήσεις της και αγγίζουν το 50%  από βδομάδα σε βδομάδα.

Απορία: Αν ένας «νεόκοπος και απαίδευτος» σταθμός ανεβάσει την ακροαματικότητά του, αυτό θα αποτυπωθεί στα νούμερα της κας Κούρτογλου; Θα διαψεύσει τον εαυτό της; Αυτές είναι κακόβουλες υπόνοιες που δημιούργησε η ίδια η κα Κούρτογλου με τη συνέντευξή της στην Ελευθεροτυπία στις 10 Απριλίου. Καλά ξεμπερδέματα κυρία Κούρτογλου.

Απορία 2: Κυρία Κούρτογλου,  αυτούς… τους  «νεόκοπους και απαίδευτους» ανθρώπους των σταθμών, τους πλησιάσατε ποτέ για να τους προτείνετε  μεθόδους (δαπανηρές) και συμβούλους (επ’ αμοιβή) προκειμένου να αυξήσουν την ακροαματικότητά τους… την οποία εσείς η ίδια θα μετρήσετε και θα καταγράψετε; Για να πάψουν να είναι «νεόκοποι και απαίδευτοι» βρε αδελφέ..;!   
Αφού σας αρέσουν οι δημόσιες τοποθετήσεις, περιμένουμε να μας απαντήσετε και σ’ αυτό.