Βραδιά συζήτησης για την συνεπιμέλεια των παιδιών σε Alpha και ΑΝΤ1

Βραδιά συζήτησης για την συνεπιμέλεια των παιδιών σε Alpha και ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (26/01/2021).

26 Ιανουαρίου 2021

Οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί επιστρατεύουν απόψε τις ενημερωτικές εκπομπές τους, με αφορμή το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για το οικογενειακό δίκαιο που τίθεται αυτή την εβδομάδα ως θέμα στο υπουργικό συμβούλιο. Στις 23.30 το «Special Report» του ΑΝΤ1 και η Λίλιαν Τσουρλή συνομιλούν με πατέρες, δικηγόρους, παιδοψυχολόγους και εκπροσώπους γυναικείων σωματείων για την συνεπιμέλεια των παιδιών. Λίγη ώρα αργότερα, στην 01.00, το «Direct» του Alpha και ο Τάκης Χατζής δίνουν βήμα σε γονείς που βιώνουν την αποξένωση από τα παιδιά τους, δικηγόρους αλλά και επικριτές του νέου σχεδίου. Και στις δύο εκπομπές θα παρέμβει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

-------------------------

Για τρία ακόμη χρόνια στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής του επιτυχημένου «The 2Night Show» θα συνεχίσει την ήδη πολυετή συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκτός από την late night ζώνη θα πρωταγωνιστήσει και «σε νέες ιδέες στην prime time του καναλιού».

-------------------------

Ηθοποιοί, παρουσιαστές, πειρατές και μάγοι στο «The 2Night Show».

Καλεσμένους για «όλα τα βαλάντια» θα έχει αύριο στις 23.30 η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο που εμφανίζεται αυτή την περίοδο στις «Άγριες Μέλισσες», την μια από τις δύο παρουσιάστριες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, τον μοναδικό πειρατή της Ελλάδας και YouTuber, Πειρατή του Θερμαϊκού, και το τηλεπαθητικό ζευγάρι Amazing Dio και Elina που έφτασε στον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

-------------------------

Η Βάσω-Άννα Δεμέναγα και η Μαρία Κορινθίου στα «Μεσάνυχτα».

Μια μητέρα ατόμου με ειδικές ανάγκες και τη γνωστή ηθοποιό φιλοξενεί στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, αύριο στην 01.00 στον Alpha. Η Βάσω-Άννα Δεμέναγα μιλά για την κόρη της που πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, και την ανάρτησή της στα social media που συγκίνησε τον Πρωθυπουργό, και η Μαρία Κορινθίου μιλά μεταξύ άλλων για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, την επιλόχειο κατάθλιψη και τον έρωτά της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

-------------------------

Γυναίκες με δύναμη ψυχής, αυτή την εβδομάδα στο «Tik Talk».

Με ηρωίδες της ζωής θα κάνει πρεμιέρα στη νέα της ημέρα και ώρα η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.50. Στην κάμερα του «Tik Talk» θα μιλήσουν για τις περιπέτειες που βίωσαν και τις ξεπέρασαν η Ρεγγίνα Μακέδου, γυμνάστρια που πάλεψε με τη λευχαιμία, η Έφη Γκουλή, πρωταθλήτρια κολύμβησης που γεννήθηκε με κομμένο το δεξί της χέρι, η Μαρία Πολύζου, μαραθωνοδρόμος που νίκησε τον καρκίνο του μαστού και η Μαρία Βαρέττα Κρητικού, διαζευγμένη μητέρα 6 παιδιών που έχασε τον ένα της γιο σε τροχαίο και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών στα 42 της.

-------------------------

Επιστρέφει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Σπίτι με το Mega».

Έπειτα από μερικές εβδομάδες απουσίας λόγω των γιορτών, η μουσική εκπομπή του «μεγάλου καναλιού» επανέρχεται στο πρόγραμμά του. Στο πρώτο επεισόδιο του «Σπιτιού» για τον νέο χρόνο, το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00, το πρώτο όνομα θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Άγγιγμα Ψυχής», το «Μόνο στα Όνειρα», ο «Βυθός σου», το «Χορεύω» και το νέο του single «Μην Αργείς». Μαζί του επί σκηνής ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Θανάσης Αλευράς και η Κατερίνα Παπαπάσχου.

-------------------------

Νέες σειρές και σατιρικές εκπομπές, τον Φεβρουάριο στην Cosmote TV.

Και ο ερχόμενος μήνας θα περιλαμβάνει παραγωγές σε πρώτη προβολή στην συνδρομητική πλατφόρμα, μέσα από τα κανάλια Cosmote Series HD και Cosmote Series Marathon HD, αλλά και τον on demand κατάλογο του Cosmote TV Plus. Σειρές όπου πρωταγωνιστούν μεγάλα κινηματογραφικά ονόματα όπως ο «The Rock» Ντουέιν Τζόνσον (Young Rock), η Κουίν Λατίφα (The Equalizer) και ο Λουκ Έβανς (Pembrokeshire Murders), μαζί με την πολυβραβευμένη σατιρική εκπομπή του John Oliver. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/02
18.00 Pembrokeshire Murders (Cosmote Series Marathon HD)
21.00 P-Valley (Cosmote Series Marathon HD)

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/02
18.00 Wentworth (Cosmote Series Marathon HD)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/02
23.00 The Equalizer (Cosmote Series HD)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/02
21.00 Last Week Tonight with John Oliver (Cosmote Series HD)

ΠΕΜΠΤΗ 18/02
21.45 Young Rock (Cosmote Series HD)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/02
18.00 White House Farm (Cosmote Series Marathon HD)

-------------------------

Οσκαρικές βραδιές στην ΕΡΤ2 και το ERTflix για όλο τον Φεβρουάριο.

Ταινίες που είτε έχουν βραβευθεί με Όσκαρ ή ήταν υποψήφιες για να πάρουν ένα χρυσό αγαλματίδιο, θα προβάλλουν σχεδόν κάθε βράδυ για τον ερχόμενο μήνα, το ψυχαγωγικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης και η υβριδική πλατφόρμα της. Παρά το γεγονός ότι τα βραβεία θα γίνουν δύο μήνες αργότερα, λόγω της πανδημίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 02/02
22.00 Εγώ η Τόνια / I, Tonya

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/02
23.00 Στην αγκαλιά του φιδιού / Embrace of the Serpent

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/02
23.00 The Hurt Locker

ΤΡΙΤΗ 09/02
22.00 Truman Capote

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/02
22.00 Ο Αστακός / Lobster

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/02
22.00 Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα / Manchester by the sea

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/02
23.00 Ο Μισισιπής καίγεται / Missisippi burning

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/02
22.00 Ο Λαβύρινθος του Πάνα / Pan’s Labyrinth / El laberinto del fauno

ΠΕΜΠΤΗ 18/02
22.00 Μια Φανταστική Γυναίκα / Una Mujer Fantastica

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/02
22.00 Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον δειλό Ρόμπερτ Φορντ / The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/02
22.00 Ψυχρός Πόλεμος / Cold War

ΠΕΜΠΤΗ 25/02
22.00 Θέλμα και Λουίζ / Thelma & Louise

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/02
23.00 Monster

-------------------------

20ωρο πρόγραμμα για τον (υπό σύσταση) News 104.

Μια ακόμη ανάρτηση-teaser για τον ενημερωτικό ραδιοσταθμό που σχεδιάζει, έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης. Εκτός από το ότι ο News 104 θα έχει «εκπομπές και ειδήσεις με πλούσιο πολιτικό, ενημερωτικό, δικαστικό, αστυνομικό και κοινωνικό ρεπορτάζ», ανέφερε ότι το ειδησεογραφικό του πρόγραμμα θα ξεκινά από τις 6 το πρωί και θα τελειώνει στις 2 τη νύχτα.