ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ FRESH 88,6

ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ FRESH 88,6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκα, προσκεκλημένος, στο πάρτι του Fresh 88,6 στο Μαρούσι. Έπαιζαν live οι Onirama. Τους άκουσα, αλλά το κυριότερο, μίλησα και με τους υπεύθυνους της συχνότητας.

14 Απριλίου 2010

Την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκα, προσκεκλημένος, στο πάρτι του Fresh 88,6 στο Μαρούσι. Έπαιζαν live οι Onirama. Τους άκουσα, αλλά το κυριότερο, μίλησα από κοντά με τους υπεύθυνους της συχνότητας. Το πλήρες ρεπορτάζ και ολόκληρη τη συνέντευξη με τη Φαίδρα Σαρικάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας του Fresh 88,6 θα τα διαβάσετε στη Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία, το ερχόμενο Σάββατο.

 Εδώ, παραθέτω σήμερα, ένα μικρό απόσπασμα ως μία, πρώτη, γεύση.

     -Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το στίγμα που αφήνει στα ερτζιανά ο Fresh 88,6;



Είναι μια πραγματικά φρέσκια μουσική πρόταση χωρίς στεγανά που αποτυπώνεται ακόμη και στη μίξη των τραγουδιών και τα jingles του σταθμού. Οι παραγωγοί του είναι άνθρωποι με άποψη – ελεύθεροι να τη διατυπώσουν, «ταγμένοι» στο ραδιόφωνο οι οποίοι δεν αποτελούν απλώς συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα τραγούδια και τις διαφημίσεις. Ξεχωρίζω ακόμη τη σχέση των καλλιτεχνών και δημιουργών με τον Fresh 88.6 όπως επίσης και την έντονη δραστηριότητά μας σε events.

Δεν ξέρω, ακούτε Fresh 88,6 κι εσείς;
Αν είστε στην ηλικία 18 με 24 είναι πολύ πιθανόν να τον ακούτε και να σας αρέσει αφού το ρεπερτόριό του είναι αμιγώς νεανικό...

Διαβάστε εδώ το ημερήσιο πρόγραμμα του Fresh 88,6