Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η «Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η «Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/02/2021).

18 Φεβρουαρίου 2021

Ένα από τα πρώτα ριάλιτι που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση επανέρχεται στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για την «Φάρμα», που γνωρίσαμε μέσα από το Mega πριν περίπου 20 χρόνια, η οποία όμως θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 τον ερχόμενο Μάρτιο. Στο πόστο του παρουσιαστή θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, «μεταγραφή» από τον ΣΚΑΪ και το «Survivor». 14 παίκτες θα κληθούν να συντηρήσουν το ειδικά διαμορφωμένο αγρόκτημα 23 στρεμμάτων, και να ανταποκριθούν σε αγωνίσματα για να κερδίσουν τον τίτλο του «αγρότη της χρονιάς», 50 χιλιάδες ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25 χιλιάδων ευρώ.

-------------------------

«Ευπαθείς ομάδες σε αναμονή» για το εμβόλιο στο «Vice Specials».

Η διαδικασία του εμβολιασμού κατά του Covid-19 στη χώρα μας και οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής του «Vice», την ερχόμενη Δευτέρα στις 01.15 στον ΑΝΤ1. Η Κατερίνα Βασιλείου μιλά με ασθενείς που έχουν σοβαρές και χρόνιες νόσους, εξειδικευμένους γιατρούς αλλά και την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού για την δημιουργία ανοσίας στις ευπαθείς ομάδες, την ζωή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και την ομαλοποίηση της καθημερινότητας μόλις ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός.

-------------------------

Αφιέρωμα στο «μπλόκο της Καλαμάτας» από την «Αφύλαχτη Διάβαση».

Μέσα από το Πρώτο Πρόγραμμα και την ΕΡΤ Καλαμάτας θα μεταδοθεί ζωντανά το νέο επεισόδιο της εκπομπής του Θωμά Σίδερη. Αύριο από τις 15.00 έως τις 16.00 η «Αφύλαχτη Διάβαση», με τη βοήθεια του Ηλία Μαραβά στην έρευνα και την παρουσίαση, γυρνά τον χρόνο πίσω στα χρόνια της Κατοχής, και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου 1944. Τότε που έγινε το γνωστό «μπλόκο της Καλαμάτας», με τα στρατεύματα των ναζί να εκτελούν μαζικά πολλούς κατοίκους της πόλης.