ΔΗΜΗΤΡΑ ON WEB

ΔΗΜΗΤΡΑ ON WEB
Ακολουθήστε μας στο Google news

To είχαμε γράψει και παλιότερα, επανερχόμεθα τώρα μετά από την πάροδο ορισμένων εβδομάδων και, βέβαια, κάποιων εκπομπών ώστε να ρολάρει ο καλλιτέχνης, συγνώμη ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήθελα να πω.

19 Απριλίου 2010To είχαμε γράψει και παλιότερα, επανερχόμεθα τώρα μετά από την πάροδο ορισμένων εβδομάδων και, βέβαια, κάποιων εκπομπών ώστε να ρολάρει ο καλλιτέχνης, συγνώμη ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήθελα να πω.

Η Δήμητρα Λιάνη πραγματοποιεί κανονικά εκπομπές στο Rock.gr κάθε Δευτέρα, 4 με 6 το απόγευμα. Και δη, live. "Δήμητρα ON WEB" λέγεται και παρουσιάζει μεταξύ άλλων και συνεντεύξεις - πριν από λίγη ώρα είχε καλεσμένο στο στούντιο τον ηθοποιό Παναγιώτη Πετράκη, από την τηλεοπτική σειρά «Μυστικά της Εδέμ». Mίλησαν μεταξύ άλλων και για τον έρωτα που χτυπάει εντελώς απροειδοποίητα την πόρτα του ανθρώπου. «Eγώ είμαι τυχερός», είπε ο ηθοποιός, «δεν μου την έχει χτυπήσει ακόμα». Και γέλασαν και οι δύο.

Η Δήμητρα Λιάνη ήταν εντυπωσιασμένη, επίσης, από την ηθοποιό που έπαιζε τον ρόλο της Εντίθ Πιάφ στο «La Vie En Rose». Την Μαριόν Κοτιγιάρ εννοούσε, την οσκαρική ηθοποιό, το όνομα της οποίας αγνοούσαν τόσο αυτή όσο και ο -συνάδελφός της- Παναγιώτης Πετράκης (συνάδελφος της... Κοτιγιάρ δηλαδή, χωρίς η ίδια η Κοτιγιάρ να το ξέρει).

Ενημερωθήκαμε επίσης πως το επιτυχημένο σήριαλ θα συνεχιστεί και τρίτη τηλεοπτική χρονιά. «Καλό για μας τους τηλεθεατές» είπε η κυρία Λιάνη. Και συμφώνησαν πως ακούγονται πολλές ανυπόσπαστες φήμες γύρω από τη συνέχεια του σήριαλ αλλά και την προσωπική ζωή των ηθοποιών που παίζουν εκεί. Εδώ, η Δήμητρα κατέθεσε και τις προσωπικές της εμπειρίες από το παρελθόν, ευχόμενη στον ηθοποιό να μη βρεθεί ποτέ σε παρόμοια θέση. No comments.

* Η καλύτερη στιγμή της εκπομπής -χωρίς πλάκα- ήταν τότε που ο Παναγιώτης Πετράκης τραγούδησε, a capella, Σταμάτη Κραουνάκη.
* Τα τραγούδια που μεταδόθηκαν, πάντως μόνο ροκ δεν τα έλεγες.  Τζάμπα το όνομα του σταθμού...