H ANGELIQUE KIDJO ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ KOSMOS 93,6

H ANGELIQUE KIDJO ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ KOSMOS 93,6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτσι μου αρέσουν τα ραδιόφωνα. Να είναι είναι ζωντανά και με αντανακλαστικά. Να  κινούνται στην πόλη και να ζουν και έξω από τα στούντιο. Να πιάνουν τους ρυθμούς γύρω τους.

21 Απριλίου 2010Έτσι μου αρέσουν τα ραδιόφωνα. Να είναι είναι ζωντανά και με αντανακλαστικά. Να κινούνται στην πόλη και να ζουν και έξω από τα στούντιο. Να πιάνουν τους ρυθμούς γύρω τους.

Γι' αυτό χαίρομαι που διαβάζω ό,τι ο Kosmos 93,6 υποδέχεται στο στούντιό του την Angelique Kidjo, την αφρικανή τραγουδίστρια που έρχεται για συναυλίες στο Gazarte.

Η Angelique Kidjo, η ερμηνεύτρια που έλκει την καταγωγή της από το Μπενίν της Αφρικής, θα βρίσκεται τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 11 το πρωί, στο στούντιο του σταθμού φιλοξενούμενη του Γιώργου Μουχταρίδη.

Μου αρέσουν ανάλογες συνεντεύξεις ακόμα και με έλληνες καλλιτέχνες (σε άλλα ραδιόφωνα). Έστω κι αν εκ των πραγμάτων είναι σαφώς πιο εύκολη η πρόσκλησή τους σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη.


1) Το πιο εύκολο σε μία εκπομπή είναι να κάτσει ο παραγωγός και να βάζει τραγουδάκια στη σειρά.
2) Το ακόμα πιο εύκολο είναι να του έχουν έτοιμο το playlist.
3) Το δύσκολο αρχίζει όταν θα πρέπει να σκηνοθετήσει το δίωρό του, όταν θα επιλέγει τις κατάλληλες και ταιριαστές μεταξύ τους μουσικές, όταν θα φιλοξενεί κόσμο, όταν θα ετοιμάζει ερωτήσεις... Αλλά μόνο τότε το αποτέλεσμα ηχεί γοητευτικό...
4) Αν γνωρίζατε πόσοι δημοσιογράφοι κάνουν το ρεπορτάζ από τα γραφεία τους και, αποκλειστικά, μέσω των δελτίων τύπου θα παθαίνατε πλάκα....