Τα πανεπιστήμια στην εποχή του νόμου Κεραμέως, στο «Special Report»

Τα πανεπιστήμια στην εποχή του νόμου Κεραμέως, στο «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/03/2021).

08 Μαρτίου 2021

Η νέα νομοθεσία για την ανώτατη εκπαίδευση, που ψηφίστηκε πρόσφατα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, θα είναι το βασικό θέμα της εκπομπής έρευνας του ΑΝΤ1, αύριο στις 23.30. Ο Αντώνης Φουρλής μιλά με πρυτάνεις όπως ο Δημήτρης Μπουραντώνης του ΟΠΑ -στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο-, ο Νίκος Παπαϊωάννου του ΑΠΘ και ο Ανδρέας Μπουντουβής του ΕΜΠ, καθηγητές, διδακτορικούς ερευνητές, φοιτητές και μέλη φοιτητικών παρατάξεων, για να εκφράσουν την άποψή τους για τις νέες διατάξεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, την αστυνόμευση των ιδρυμάτων. Στην εκπομπή μιλά και ο υφυπουργός παιδείας, Άγγελος Συρίγος.

-------------------------

Το αρχείο της ΕΡΤ τιμά την Ημέρα της Γυναίκας.

Την συνεισφορά των γυναικών στην ελληνική «έβδομη τέχνη» φέρνει ξανά στο «φως» το αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με αφορμή την σημερινή γιορτή. Στο ert.gr έχει ανέβει το επεισόδιο της εκπομπής «Έρευνα» με τίτλο «Γυναίκες τεχνικοί στον ελληνικό κινηματογράφο» σε σκηνοθεσία της Γκαίης Αγγελή. Ανάμεσα στις γένους θηλυκού εργαζόμενες και μεγαλοστελέχη που εμφανίζονται στο σχετικό απόσπασμα είναι η Άντζελα Πετροπουλάκη, η πρώτη γυναίκα μέλος του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ (Ένωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης), η μοντέζ Δέσποινα Μαρουλάκου και η διευθύντρια παραγωγής Φοίβη Σταυροπούλου (Αγγελοπούλου).

-------------------------

Από το Open στην ΑΕΚ ο Γιώργος Κοσμάς.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του «ανοιχτού καναλιού» είναι από σήμερα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» στο ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών ρεπόρτερ της ΑΕΚ και διευθυντής του Σπορ FM 94.6 για ένα διάστημα, θα πάρει τη θέση του Μηνά Λυσσάνδρου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.