Πέντε σειρές στο ERTFLIX που πρέπει να δούμε άμεσα

Πέντε σειρές στο ERTFLIX που πρέπει να δούμε άμεσα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οχι μόνο γιατί αξίζουν αλλά και γιατί θα τις κατεβάσει σύντομα.

13 Μαΐου 2021

«Babylon Berlin» έως 05.06.2021
Πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή μη αγγλόφωνης σειράς και την πιο ακριβή παραγωγή γερμανικής τηλεοπτικής σειράς, με budget περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο σκηνοθέτης, Τομ Τίκβερ είναι ο άνθρωπος πίσω από την ταινία «Το Άρωμα-Η ιστορία ενός δολοφόνου» και του περίφημου «Τρέξε Λόλα, τρέξε».

«Departure» έως 04.06.2021
Ο θρυλικός Κρίστοφερ Πλάμερ πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, πριν αποβιώσει. Εξαιτίας της πανδημίας, τα γυρίσματα για τη συμμετοχή του Πλάμερ, έγιναν στο σπίτι του, καθώς δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθούν ταξίδια. «Εύχομαι να μπορούσαν να γυριστούν τα πάντα σπίτι μου», είπε «ελάτε, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι».

«State of Happiness» έως 25.06.2021
Η σειρά είχε χαρακτηριστεί από πολλά μέσα ως «Η νορβηγική εκδοχή του “Mad Men”», με τους δημιουργούς να αποφεύγουν την ταύτιση. Η μόδα και οι συνήθειες των 70s κάνουν στην προκειμένη περίπτωση το στυλ… σκανδιναβική υπόθεση.

«Traces» έως 31.05.2021
Μπορεί η υπόθεση να διαδραματίζεται στο Dundee, όμως τα γυρίσματα έγιναν μόνο για μία εβδομάδα στη σκοτσέζικη πόλη. Όλα τα υπόλοιπα έγιναν στο Μάντσεστερ.

«The Shadow Line» έως 12.06.2021
Ένα από τα επεισόδια, βασίστηκε σε έναν πραγματικό εγκληματία από τον κόσμο των ναρκωτικών, τον Anthony Mills, ο οποίος μαζί με την ομάδα του, καταδικάστηκε σε περισσότερα από 100 χρόνια φυλάκισης. Ο σκηνοθέτης, σχολίασε για το τέλος της σειράς «ας πούμε ότι οι άνθρωποι που νομίζεις ότι θα ζήσουν, πεθαίνουν και ότι αυτοί που νομίζεις ότι θα πεθάνουν, τελικά ζουν».