Στον Βαγγέλη Μαρινάκη η συχνότητα του «Θέμα 104.6»

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη η συχνότητα του «Θέμα 104.6»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύμφωνα με πληροφορίες περνάει ο σταθμός στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και θα γίνει μουσικό ραδιόφωνο.

27 Μαΐου 2021

Για την ακρίβεια, μουσικό ραδιόφωνο με ελληνικά τραγούδια του λαϊκο-ποπ ρεπερτορίου. Μην ξεχνάτε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκίνησε να γράφει και στίχους το τελευταίο διάστημα ή, πιο σωστά, άρχισαν τώρα να μελοποιούνται στίχοι του. Έτσι, εκτός απροόπτου, η συχνότητα θα επιστρέψει μετά από χρόνια στο ρεπερτόριο που είχε ως Σοκ FM και Athens Shock Radio, πριν την εξαγορά της από τον Παναγιώτη Κωστάκη και την λειτουργία του Hot FM.

Το θέμα είναι αν θα παραμείνει μετοχικά στη συχνότητα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης του Action24 που μέχρι τώρα κρατούσε το 25% ή αν θα αποχωρήσει και αυτός πουλώντας το όποιο, μικρότερο ή μεγαλύτερο, ποσοστό του.

Αυτή την Παρασκευή σταματούν οι εκπομπές του «Θέμα 104.6». Ενας ενημερωτικός ραδιοσταθμός λιγότερος και με θέσεις εργασίας να χάνονται. Κάθε ΜΜΕ που κλείνει αποτελεί πλήγμα για την ενημέρωση.

Δεν ξέρουμε πάντως αν έχει νόημα να φτιαχτεί άλλο ένα μουσικό ραδιόφωνο τέτοιου είδους όταν απέναντί του υπάρχουν κολοσσοί όπως ο Ρυθμός 94.9, ο Sfera 102.2, ο Λάμψη 92.3, ο Δρόμος 89.8 κ.ά. Δύσκολο να πιάσει.

Ενώ αν φτιαχνόταν ένα οπαδικό αθλητικό ραδιόφωνο θα είχε σίγουρη επιτυχία.