Επιστρέφει στο μπουκέτο της Nova το Star

Επιστρέφει στο μπουκέτο της Nova το Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (11/06/2021).

11 Ιουνίου 2021

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της συνδρομητικής πλατφόρμας μετέβαλλε, όπως φαίνεται, και τις σχέσεις της με ένα από τα πανελλαδικά κανάλια. Έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο, η Nova και το Star ανακοίνωσαν από κοινού τη νέα συνεργασία τους, με την οποία το κανάλι θα μεταδίδεται ξανά σε HD μέσω δορυφόρου και της OTT υπηρεσία της πλατφόρμας. «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το πρόγραμμα του Star εντάσσεται και πάλι, σε μετάδοση High Definition, στις πλατφόρμες και το μπουκέτο της Nova, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο τους, σε όφελος αλλά και διευκόλυνση των συνδρομητών της. Με την ευκαιρία αυτή, καλωσορίζουμε τον όμιλο United στην Ελλάδα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές του», ανέφερε ο γενικός διευθυντής του Star, Κάρολος Αλκαλάι, με την PayTV Executive Director της Nova, Κατερίνα Κασκανιώτη, να συνεχίζει λέγοντας: «Ημέρα ορόσημο η σημερινή, καθώς η νέα συνεργασία μας με τον Star θα φέρει κοντά στους συνδρομητές μας το πλούσιο πρόγραμμά του, το οποίο θα προσφέρεται με τους πιο εξελιγμένους τρόπους θέασης. Πρόκειται για μία ακόμη ισχυρή προσθήκη στο μπουκέτο της Nova, το οποίο διαρκώς ενδυναμώνεται με νέο και ξεχωριστής σημασίας περιεχόμενο».

-------------------------

Το Kontra θα παίζει στοίχημα και θα βλέπει «μπάλα» κάθε απόγευμα.

Με αφορμή το Euro και το Copa America, που ξεκινούν εντός λίγων ωρών, το κανάλι του Ταύρου μπαίνει στο κλίμα με μια νέα εκπομπή. Από σήμερα και κάθε μέρα στις 19.00 θα βγαίνει στον αέρα το «Kontra Bet», με τους Ηλία Γκούμα και Τάσο Μαρκόπουλο, το οποίο θα είναι αφιερωμένο (όπως λέει ο τίτλος του) στο στοίχημα και τον αθλητισμό γενικότερα. Για τις προσεχείς ημέρες η εκπομπή θα ενημερώνει τους τηλεθεατές της για τα παιχνίδια του Euro και του Copa America, μαζί με την αθλητική και στοιχηματική επικαιρότητα.

-------------------------

Υψηλή τηλεθέαση για τον τελικό της «Φάρμας».

Πρωτιές και ποσοστά που ξεπέρασαν το 20% σημείωσε το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, με νικητή τον Κώστα Γκρέκα που κέρδισε 50 χιλιάδες ευρώ και ένα αυτοκίνητο. Το τελευταίο επεισόδιο της «Φάρμας» ήταν πρώτο στο σύνολο με 2.771.570 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό, αλλά και στο «δυναμικό κοινό» με 23,5%. Επιπλέον, στο τέταρτο όπου ανακοινώθηκε ο νικητής η τηλεθέαση του ριάλιτι ανέβηκε στο 37,4%, ενώ στο ανδρικό 25-44 σημείωσε μέσο όρο 27,9% και στο γυναικείο 45-54 24,5%.

-------------------------

«Νύχτα στον Ρυθμό» με τον Σάκη Ρουβά.

Μια διαφορετική βραδιά σε όσους δεν είναι φανατικοί του ποδοσφαίρου, προσφέρει απόψε ο Ρυθμός 94.9. Την ίδια ώρα που ο «ομόσταβλος» ΑΝΤ1 θα προετοιμάζεται για το Euro, το ελληνικό ραδιόφωνό του φιλοξενεί στα στούντιό του τον Σάκη Ρουβά. Στις 21.00 ο δημοφιλής τραγουδιστής θα μιλήσει στη Ράνια Κωστάκη και την εκπομπή της, αποκλειστικά στον αέρα του Ρυθμού, ενώ μισή ώρα αργότερα μέσα και από το κανάλι του σταθμού στο YouTube, θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα του τραγούδια.