«Σταθερά ψηλά η εμπιστοσύνη και η αποτελεσματικότητα στο ραδιόφωνο»

«Σταθερά ψηλά η εμπιστοσύνη και η αποτελεσματικότητα στο ραδιόφωνο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (24/06/2021).

24 Ιουνίου 2021

Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα από την τακτική ΓΣ της ΕΙΙΡΑ, που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης, οι ιδιοκτήτες των ραδιοσταθμών της Αθήνας διαπίστωσαν ότι κατά την περίοδο της πανδημίας οι επιδόσεις του ραδιοφώνου ήταν «ιδιαίτερα θετικές», γεγονός που «τράβηξε» περισσότερο προς το Μέσο τους διαφημιστές. Επιπλέον, έγινε αναφορά στη συμμετοχή της ΕΙΙΡΑ στη δημόσια διαβούλευση με την κυβέρνηση για το ρυθμιστικό τοπίο στα ΜΜΕ, τη συνεργασία της με το ΕΣΡ και την ΕΕΤΤ, τις συμφωνίες με την ΕΔΕΜ και την Αυτοδιαχείριση για τα πνευματικά δικαιώματα αλλά και τις νέες διεθνείς τάσεις στο ραδιόφωνο, τις οποίες παρουσίασε η νέα πρόεδρος της Ένωσης, Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου.

-------------------------

Συμπαραγωγός στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» η Barkingwell Media.

Και στον κινηματογράφο επεκτείνει τις δραστηριότητές της η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη νέα ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η οποία θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2021 και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, σε σενάριο της ίδιας και του Martin Sherman, και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Barkingwell Media, με αυτή τη νέα συμπαραγωγή η εταιρεία έχει ως στόχο την «σταδιακή διείσδυσή της σε όλους τους τομείς παραγωγής και διανομής ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στο κοινό».

-------------------------

Τα νέα τραγούδια του Σάκη Ρουβά στον Δρόμο 89.8.

Μέσα σε μια ειδική εκδήλωση που έγινε στο «Island» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ο δημοφιλής τραγουδιστής παρουσίασε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στα καλύτερά μου», σε μουσική και στίχους του Φοίβου. 30 τυχεροί ακροατές του Δρόμου 89.8 είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Σάκη Ρουβά, με τον ίδιο και τον Φοίβο να παραχωρούν ενώπιόν τους και μια συνέντευξη στη Ράνια Αντωνάκη, σχετικά με την δισκογραφική τους συνύπαρξη εδώ και 20 χρόνια.