Στον αέρα η νέα εικόνα του Mega

Στον αέρα η νέα εικόνα του Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (28/06/2021).

28 Ιουνίου 2021

Όπως σας αναφέραμε και ΕΔΩ, χθες το «μεγάλο κανάλι» ανανέωσε τα σήματα και τα γραφικά του, αντικαθιστώντας εκείνα που χρησιμοποιούσε από τότε που επαναλειτούργησε, που χρονολογούνταν από το μακρινό 2010. Το νέο image του Mega επιμελήθηκε η διεύθυνση Marketing του καναλιού, την σκηνοθεσία και την παραγωγή των νέων σημάτων ανέλαβαν ο Τόνυ Ζαγοραίος και η Yeti Pictures, σε συνεργασία με την διαφημιστική Cream Rascal. «Με βασικό δημιουργικό άξονα το λογότυπο του καναλιού, κάθε ένα από τα σήματα (idents) αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα, ύφος και συμπεριφορά. Ταυτίζεται με διαφορετικές καταστάσεις και συναισθήματα. Γιατί, το MEGA δεν είναι απλά ένα λογότυπο καναλιού… Μέσα από την τρισδιάστατη απεικόνισή του, το λογότυπο γίνεται διαδραστικό και καλεί τον θεατή σε ένα παιχνίδι εικόνας, κίνησης, χρωμάτων και υφών», αναφέρει το Mega στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

-------------------------

Ξεκινάει το «Καλοκαίρι #not» στο Open με την Ελένη Τσολάκη.

Λίγες ημέρες μετά τις υπογραφές με το «ανοιχτό κανάλι», η γνωστή παρουσιάστρια πιάνει άμεσα δουλειά στη νέα της τηλεοπτική στέγη. Από την άλλη Δευτέρα 5 Ιουλίου η Ελένη Τσολάκη αντικαθιστά την Κατερίνα Καινούργιου στο Open, λόγω των θερινών διακοπών, με το «Καλοκαίρι #not» καθημερινά στις 09.50. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι η εκπομπή θα έχει «πολύ κέφι και καλοκαιρινή διάθεση, αγαπημένους καλεσμένους, δημιουργική μαγειρική, παιχνίδια με τους τηλεθεατές και πλούσια δώρα αλλά και όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικά ρεπορτάζ από τη showbiz».

-------------------------

Τα κορυφαία Σαββατοκυριακάτικα προγράμματα του Alpha, για τον Ιούνιο.

-«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»: Πρώτο με 20,7% στο σύνολο, πρώτο με 19,3% στο 18-54, 30,8% σε γυναικείο κοινό, 1.160.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

-«Καλύτερα δε γίνεται!»: Πρώτο με 18,2% στο σύνολο, πρώτο με 17,4% στο 18-54, 24,9% σε επί μέρους κοινό, 1.619.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

-«Kitchen Lab»: Πρώτο με 16% στο σύνολο, 12,8% στο 18-54, 937.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

-«Τέλεια Απόδραση»: 16,1% στο 18-54, 1.223.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

-------------------------

Οι νικητές των «Mad Video Music Awards 2021».

Την περασμένη Παρασκευή έλαβαν χώρα στην Τεχνόπολη τα φετινά βραβεία του μουσικού καναλιού, τα οποία θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση από το Mega. Το Mad έδωσε 15 βραβεία που καλύπτουν όλο το φάσμα του ελληνικού mainstream τραγουδιού, συν ένα τιμητικό στη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ιδού οι νικητές των κατηγοριών:

«Καλύτερο Βίντεο-Pop»
Josephine - Εγώ

«Καλύτερο Βίντεο-Ελληνικό Χορευτικό»
Πέτρο Ιακωβίδης - Σ΄αγαπάω σου φώναξα

«Καλύτερο Βίντεο-Λαϊκό»
Κωνσταντίνος Αργυρός - Αθήνα μου

«Καλύτερο Ντουέτο»
MAD CLIP ft. Josephine - Fimi

«Καλύτερο Βίντεο-Μπαλάντα»
ΜΕΛΙSSES - Μισή καρδιά

«Καλύτερο Βίντεο-Trap»
SNIK - Etsi

«Καλύτερη Γυναίκα-Modern»
Ελένη Φουρέιρα

«Καλύτερος Άντρας Τραγουδιστής-Adult»
Κωνσταντίνος Αργυρός

«Καλύτερο Βίντεο Της Χρονιάς»
Hawk ft. Light - Voodoo

«Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Τραγουδιστής»
Γιώργος Κακοσαίος

«Βραβείο Mad Radio 106.2»
Τάμτα ft. Mente Fuerte - Δεν είσαι εδώ

«Καλύτερο Group»
ΜΕΛΙSSES

«Καλύτερο Τραγούδι Της Χρονιάς»
Γιώργος Μαζωνάκης - Ώρες Μικρές

«Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια-Adult»
Έλενα Παπαρίζου

«Καλύτερος Άντρας Τραγουδιστής-Modern»
Γιώργος Σαμπάνης

«Τιμητικό Βραβείο Mad Music Icon»
Νατάσα Θεοδωρίδου

-------------------------

Υψηλά νούμερα για το «Παίξτε Μπάλα» του ΑΝΤ1.

Εκτός από τις αναμετρήσεις του Euro 2020, που προβάλλει το κανάλι του Αμαρουσίου, πολύ καλά σε τηλεθέαση πηγαίνουν και οι εκπομπές του που παίζουν εμβόλιμες στα παιχνίδια. Όπως το «Παίξτε Μπάλα» με τους Σταύρο Σβήγκο, Γιώργο Λέντζα, Νικόλα Ράπτη και Χάρη Νταρζάνο, καθημερινά στις 21.00. Ενδεικτικά το περασμένο ΣΚ η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 16,4% στο 18-54, 47,8% στους άνδρες 18-24 και 24,8% στους άνδρες 18-54. Την Κυριακή σημείωσε 17,8% στο 18-54 και 48% στους άνδρες 18-24, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής του το «Παίξτε Μπάλα» έχει σημειώσει μέσο όρο 16,2% στο 18-54 και 33,2% στους άνδρες 18-24.

-------------------------

Οι νικητές των φετινών μουσικών βραβείων του Easy 97.2.

Για περίπου έναν μήνα, οι ακροατές και οι followers του ξένου ραδιοσταθμού του ΑΝΤ1 ψήφισαν για μια ακόμη χρονιά τα αγαπημένα τους τραγούδια, μέσω instagram, για 5 κατηγορίες. Ιδού οι φετινές επιλογές τους:

EASY 97.2 BEST 80'S SONG: Careless Whisper - Wham
EASY 97.2 BEST 90'S SONG: The Show Must Go - Queen
EASY 97.2 BEST 00'S SONG: Hero - Enrique Iglesias
EASY 97.2 BEST LOVE SONG: I Will Always Love You - Whitney Houston
EASY 97.2 BEST RELAXING SONG: Africa - Toto

-------------------------

Καλοκαιρινή «Νύχτα στον Ρυθμό» με την Ελένη Φουρέιρα.

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα του ελληνικού mainstream ρεπερτορίου θα είναι η νέα καλεσμένη του live session του Ρυθμού 94.9. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 21.00 η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοσταθμού, για να δώσει συνέντευξη στη Ράνια Κωστάκη, ενώ μισή ώρα αργότερα θα «μετακομίσει» στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του σταθμού, για να ερμηνεύσει «τραγούδια-έκπληξη» -όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου- και το νέο της single. Όπως πάντα, η «Νύχτα στον Ρυθμό» θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσα από το κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, από τις 21.30 και μετά.