Μικρόφωνο σε επίδοξους ραδιοφωνικούς παραγωγούς από σταθμό του Λονδίνου

Μικρόφωνο σε επίδοξους ραδιοφωνικούς παραγωγούς από σταθμό του Λονδίνου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Reprezent 107.3 δίνει την ευκαιρία για έναν μήνα, σε ακροατές του (και μη) που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Μέσο με επαγγελματικές εκπομπές.

07 Ιουλίου 2021

Την ίδια στιγμή που, ειδικά στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού, τα περισσότερα ελληνικά ραδιόφωνα «κατεβάζουν ρολά» παίζοντας μόνο playlist, ένας σταθμός με έδρα το Brixton του νότιου Λονδίνου κάνει το ακριβώς αντίστροφο. Το Represent 107.3, ένα νεανικό ραδιόφωνο που παίζει hip hop, dance και ηλεκτρονική μουσική, ανακοίνωσε ότι από τις 2 έως τις 29 Αυγούστου θα δώσει την ευκαιρία σε επίδοξους και ανερχόμενους παραγωγούς να κάνουν τις εκπομπές τους στη συχνότητά του, στο πλαίσιο ενός «free training» προγράμματος.

«Μαθαίνοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου του ραδιοφώνου θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας στα on και τις συνεντεύξεις, θα μετατρέψετε τον ερασιτεχνικό σας ήχο σε επαγγελματικό με τα κατάλληλα μηχανήματα, και θα εξερευνήσετε το πως θα μπορέσετε να βγάλετε στον αέρα την εκπομπή σας. Θα έχετε μια άμεση εμπειρία από τον χώρο του ραδιοφώνου και θα ανακαλύψετε το πως είναι η παραγωγή εκπομπής εκ των έσω», αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, απευθυνόμενο σε άτομα ηλικίας από 18 έως 24 ετών.

Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα πλέον κάνουν ραδιόφωνο μόνο οι μεσήλικες...