Το πρωινό του Plus 102.6 «μετακομίζει» στον Zoo 90.8

Το πρωινό του Plus 102.6 «μετακομίζει» στον Zoo 90.8
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αντικαθιστώντας τον Άκη Διαλυνό, που παραιτήθηκε από τον όμιλο Metromedia.

02 Αυγούστου 2021

Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα δύο εκ των κορυφαίων μουσικών ραδιοσταθμών της Θεσσαλονίκης, στην εκπνοή της σεζόν. Ο Zoo 90.8 πραγματοποίησε «μεταγραφή αεροδρομίου», εντάσσοντας στο δυναμικό του τους πρωινούς του μεγάλου αντιπάλου του στον ανταγωνισμό, του Plus 102.6. Από τη νέα σεζόν, και συγκεκριμένα από τις 30 Αυγούστου, η Μαρία Αμανατίδου και ο Ευθύμης Κάλφας θα συνεχίσουν τις εκπομπές τους στην πρωινή ζώνη, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ξένου mainstream ραδιοσταθμού της Metromedia.

Ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών αποχαιρέτησε τον Plus 102.6 με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media:

Από την άλλη έλαβε χώρα και μια σημαντική αποχώρηση, τόσο από τον Zoo 90.8 όσο και από τον Velvet 96.8. Έπειτα από πολλά χρόνια «θητείας» στους δύο ραδιοσταθμούς ο Άκης Διαλυνός παραιτήθηκε, πριν λίγες ημέρες, από τη διεύθυνση του προγράμματός τους και από την πρωινή εκπομπή που έκανε επί σειρά ετών στον Zoo 90.8. Σε ανάρτησή του στα social media ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ένας εκ των δημιουργών των δύο σταθμών, δήλωσε ότι αποχώρησε για «καθαρά ηθικούς λόγους», αφήνοντας αιχμές για συμπεριφορές εντός του ομίλου Metromedia.

Ήθελα να περάσει λίγος καιρός για να καθαρίσει το μυαλό και οι σκέψεις.!
Οφείλω μια απάντηση στους ελάχιστους πραγματικούς φίλους και στους αμέτρητους ακροατές για τη ξαφνική μου απουσία από το Breakfast Club!
Παραιτήθηκα από την διεύθυνση προγράμματος του ZOO 908 και του 96.8 Velvet όπου ήμουν ένας από τους δημιουργούς για καθαρά ηθικούς λόγους!
Άφησα τα χρήματα όπου όλοι μας χρειαζόμαστε για να βιοποριστούμε γιατί θεωρώ την αγάπη μου για το μέσο που υπηρέτησα τόσα χρόνια και την ραδιοφωνική μου συνείδηση στοιχεία πολύ σημαντικά και αδιαπραγμάτευτα για την διαμόρφωση ενός ακέραιου χαρακτήρα.
Δεν θα ξοδέψω καθόλου χρόνο από τις σκέψεις μου για να σας αναλύσω τι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό ενός ραδιοφώνου γιατί θέλω να κρατήσω μόνο το αυθεντικό και αληθινό του κομμάτι κι αυτό είναι οι αμέτρητοι ακροατές που γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια στη ραδιοφωνική μου πορεία.
Τους έχω μέσα μου έναν έναν και τους ευχαριστώ από καρδιάς για τις στιγμές γέλιου, τρέλας και συγκίνησης που περάσαμε μαζί. Δεν ξέρω αν στο μέλλον τα ξανά πούμε γιατί αφήνω τα σχέδια σε κάποιον εκεί πάνω που γνωρίζει περισσότερα για τον καθένα μας.
Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι έμεινα... ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ!