Βοήθεια προς τα πυρόπληκτα ζώα από την Barkingwell Media

Βοήθεια προς τα πυρόπληκτα ζώα από την Barkingwell Media
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε συνεργασία με την οργάνωση Dogs Voice.

06 Αυγούστου 2021

Έναν διαφορετικό ρόλο από τους συνηθισμένους της, αναλαμβάνει η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, λόγω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ως «ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Barkingwell Media δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στη δημιουργία προσωρινού χώρου φύλαξης πυρόπληκτων ζώων, σε συνεργασία με την οργάνωση Dogs' Voice που θα αναλάβει την επίβλεψη και τον συντονισμό του.

Ο χώρος αυτός θα έχει ως σκοπό του την διάσωση, την περίθαλψη, και την επανατοποθέτηση σε οικογένειες όλων των ζώων που διασώθηκαν από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, με την εταιρεία παραγωγής να αναλαμβάνει και τα πρώτα έξοδα για την περίθαλψή τους. «Μία προσπάθεια καρδιάς για να ανακουφίσουμε την αγωνία και τον τρόμο στις ανυπεράσπιστες ψυχές και να προσφέρουμε όσο γίνεται αίσθηση ασφάλειας και αγάπης», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Επιπλέον, στο άμεσο μέλλον, η Barkingwell Media δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει δράσεις και για πυρόπληκτες οικογένειες, με την προσφορά θέσεων εργασίας και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.