Το S.E.V Jazz Trio στο Jazzét Café

Το S.E.V Jazz Trio στο Jazzét Café

Απαρτίζεται από τρεις δεξιοτέχνες μουσικούς στον χώρο της modern jazz

Το Jazzét, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζει μία νέα σειρά τζαζ συναυλιών, στην εξωτερική σκηνή της πλατείας του, φιλοξενώντας σε πρώτη παρουσίαση το νεοσύστατο ηλεκτρικό Jazz Trio S.E.V.

Μία νέα καλλιτεχνική παρουσία στην Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, το S.E.V Jazz Trio θα πρωτοπαρουσιάσει τη νέα δισκογραφική του δουλειά στο Αθηναϊκό κοινό. 

Απαρτίζεται από τρεις εξαίρετους δεξιοτέχνες μουσικούς στον χώρο της modern jazz, τους Τάσο Σπηλιωτόπουλο στις ηλεκτρικές κιθάρες, μόνιμα εγκατεστημένος στην Σουηδία, Μιχάλη Ευδαίμων στο μπάσο και Πάνο Βασιλόπουλο στα ντραμς.

Ένα contemporary jazz trio, με πρωτότυπες συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από έντονα στοιχεία της αυτοσχεδιαστικής προσέγγισης μέσα από jazz φόρμες και με έμφαση στον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο.

ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626.