«Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Open

«Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το νέο καθημερινό ψυχαγωγικό πρωινό του «ανοιχτού καναλιού».

31 Αυγούστου 2021

Ως γνωστόν η Μπέττυ Μαγγίρα προοριζόταν ήδη από τις αρχές Αυγούστου για τη θέση που κατείχε τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου, στο πρόγραμμα του Open. Σήμερα το «ανοιχτό κανάλι» ανακοίνωσε την πλήρη σύνθεση της εκπομπής της και την ημερομηνία της πρεμιέρας της, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 09.50.

Ο τίτλος της είναι «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», με παρουσιάστρια (φυσικά) την Μπέττυ Μαγγίρα και στο πάνελ τους ηθοποιούς Δημήτρη Μακαλιά και Αθηνά Αφαλίδου, και τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Λάμψη 92.3, Δημήτρη Σαράντο. Μαζί τους η (επίσης) ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 102.2, Μαρία Αντωνά, ως «μεταγραφή» από τον ΣΚΑΪ, και ο σεφ Κυριάκος Μελάς.

«Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» είναι μια εκπομπή γεμάτη καλή διάθεση, χαρά και αισιοδοξία αλλά και μια εκπομπή με όλα τα τηλεοπτικά νέα και τα τελευταία gossip της showbiz. Μια διαφορετική ματιά στα social media με ό,τι πιο καυτό και καινούργιο κυκλοφορεί. Φρέσκα πρόσωπα, λαμπερούς καλεσμένους, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ. Από το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιχνίδια. Γρήγορα, έξυπνα παιχνίδια όπου μπορεί το κοινό να συμμετέχει και με ένα τηλεφώνημα να κερδίζει πλούσια δώρα», αναφέρει το Open για την νέα του εκπομπή.