Επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς η ψυχαγωγία στο Star

Επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς η ψυχαγωγία στο Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από την άλλη εβδομάδα.

31 Αυγούστου 2021

Τέλος οι θερινές διακοπές για τον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Η επιστροφή του βασικού «κορμού» του ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου στις 17.40, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα η πέμπτη και τελευταία σεζόν του «Elif», του καθημερινού τουρκικού σίριαλ που προβάλλεται στο κανάλι τα τελευταία χρόνια.

Δύο πρεμιέρες την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Αρχικά για τον όγδοο κύκλο του καθημερινού «Τροχού της Τύχης» στις 18.40, με νέα συμπαρουσιάστρια την Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, και στη συνέχεια με τον τέταρτο κύκλο του «Greece's Next Top Model» στις 21.00, που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Η βασική αλλαγή στο ριάλιτι μόδας είναι η προσθήκη της Ισμήνης Παπαβλασσοπούλου αντί της Βίκυς Καγιά, στο πάνελ των κριτών.

Την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 16.00, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου του «Shopping Star», του καθημερινού παιχνιδιού μόδας με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και σχολιαστή τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο. Τέλος, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Έρωτας με διαφορά» με τη Φαίη Ξυλά, τον Βασίλη Μίχα, τη Ντίνα Μιχαηλίδου, τη Βίβιαν Κοντομάρη και άλλους.