Πρεμιέρα για τη «Γη της Ελιάς» και τον «Σασμό»

Πρεμιέρα για τη «Γη της Ελιάς» και τον «Σασμό»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (31/08/2021).

31 Αυγούστου 2021

Δύο νέες και πολυδιαφημισμένες σειρές του ανταγωνισμού θα ενταχθούν και επίσημα στο πρόγραμμα των καναλιών τους, με χρονική διαφορά μικρότερη των 7 ημερών. Την αρχή θα κάνει η «Γη της Ελιάς», που θα κάνει πρεμιέρα αύριο στις 21.00 στο Mega και, τουλάχιστον για την εβδομάδα που διανύουμε, θα προβάλλεται την ίδια ώρα και την Πέμπτη και την Παρασκευή. 5 μέρες αργότερα, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 21.00, έρχεται η σειρά του «Σασμού», της νέας σειράς του Alpha η οποία μάλιστα θα ξεκινήσει με διπλό επεισόδιο.

-------------------------

Το νέο τρέιλερ της ένατης σεζόν της «Μουρμούρας».

Διατηρώντας το ρεκόρ της μακροβιότερης κωμικής σειράς στην ελληνική τηλεόραση, και όντας μια από τις δημοφιλέστερες της τελευταίας δεκαετίας, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχίσει να προβάλλεται από τις συχνότητες του Alpha για ένατη χρονιά. Ιδού και το τρέιλερ του νέου κύκλου της σειράς:

-------------------------

Και ο Αστέρας Τρίπολης στη Nova.

Μετά τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννενα, μια ακόμη ομάδα της Super League 1 θα βρίσκεται στην τηλεοπτική «ομπρέλα» της συνδρομητικής πλατφόρμας του United Group. Όπως ανακοίνωσε η Nova, οι εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης για τη σεζόν 2021-2022 στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, θα προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια NovaSports.

-------------------------

Μαγκαζίνο για το Champions League από το Mega.

Ειδική εκπομπή για την κορυφαία διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, προσθέτει στο πρόγραμμά του το «μεγάλο κανάλι». Από την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 16.00 θα προβάλλεται το «UEFA Champions League Magazine», πριν και μετά από κάθε αγωνιστική του Champions League. Η νέα εκπομπή του Mega θα περιέχει αποκλειστικές συνεντεύξεις, highlights, αναλύσεις, αφιερώματα και τα παραλειπόμενα της διοργάνωσης.

-------------------------

Στη Nova ως Marketing Director ο Γιώργος Ζαρόγιαννης.

Συνεχίζονται οι αλλαγές και στο παρασκήνιο, στη συνδρομητική πλατφόρμα. Σύμφωνα με το Business Today ο Γιώργος Ζαρόγιαννης εντάσσεται στο δυναμικό της Nova για να αναλάβει τη θέση του Marketing Director. Το έμπειρο στέλεχος του χώρου της διαφήμισης είχε θητεύσει κατά το παρελθόν στο Oglivy Group Greece και το παράρτημα του ομίλου στην Αλβανία, την Soho Square Athens και, πιο πρόσφατα, την Βίκος.