Σε νέα ζώνη το «T-Live», παραμένει ως είχε το «Happy Day» στον Alpha

Σε νέα ζώνη το «T-Live», παραμένει ως είχε το «Happy Day» στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (01/09/2021).

01 Σεπτεμβρίου 2021

Μεσημεριανή θα γίνει η ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τη νέα σεζόν. Από την ερχόμενη Δευτέρα το «T-Live» θα ξεκινά από τις 14.50, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha, προσθέτοντας από φέτος και ενότητα με προσωπικές συνεντεύξεις και εξομολογήσεις από πρόσωπα της επικαιρότητας. Την ίδια μέρα επιστρέφει και το πρωινό «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, για ένατη σεζόν, ξεκινώντας από τις 07.45 -5 λεπτά νωρίτερα από το «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη. Η ομάδα της εκπομπής παραμένει ως είχε, με τους Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστα Φραγκολιά, Γιώργο Σατσίδη, Όλγα Λαφαζάνη και Λευτέρη Μητσόπουλο.

-------------------------

Η 31η σεζόν του «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται στον ΑΝΤ1.

Η ιστορική ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επανέρχεται στο πρόγραμμα του καναλιού για μια ακόμη χρονιά, από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 06.00. Την σεζόν που έρχεται το «Καλημέρα Ελλάδα» κλείνει 30 χρόνια στον αέρα του ΑΝΤ1 και της ελληνικής τηλεόρασης, γενικά, και επιστρέφει «ανανεωμένο, σε καινούργιο σκηνικό, με φρέσκες ιδέες, αλλά πάντα με την ίδια κριτική ματιά στα γεγονότα και πάντα δίπλα στον πολίτη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι του Αμαρουσίου.

-------------------------

Για μια ακόμη σεζόν στο Open το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει».

Επιστρέφει στις συχνότητες του «ανοιχτού καναλιού» η επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, από το ερχόμενο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30. «Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, με δημοσιογραφική ετοιμότητα, ψύχραιμη ενημέρωση, αλλά και αισιόδοξη ματιά της καθημερινότητας, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της εκπομπής δίνουν ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο, για να ξέρουμε πρώτοι «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει»», αναφέρει το Open στην ανακοίνωσή του.

-------------------------

Οικογενειακές αποδράσεις με τη βοήθεια του «Easy Breakfast».

Για άλλη μια σεζόν οι πρωινοί του Easy 97.2, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Στάθης Χριστοφορίδης, θα δίνουν την ευκαιρία στους ακροατές τους που είναι γονείς να ταξιδέψουν, μαζί με τα παιδιά τους, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μέσα από την ενότητα «Easy Family Fun» οι νικητές του διαγωνισμού θα (συνεχίσουν να) κερδίζουν Σαββατοκύριακα χαλάρωσης σε περιοχές όπως ο Παρνασσός, τα Καλάβρυτα, η Μάνη, τα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας κ.ά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συντονιστούν καθημερινά στους 97.2 για να μάθουν τους όρους συμμετοχής.