Με αλλαγές στο πάνελ και νέους συνεργάτες το «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Με αλλαγές στο πάνελ και νέους συνεργάτες το «Πρωινό» του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστρέφει σύντομα από τις θερινές διακοπές η πρωινή εκπομπή του καναλιού.

02 Σεπτεμβρίου 2021

Όλα έτοιμα, όπως φαίνεται, για την ένατη σεζόν του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 09.50, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της εκπομπής τους σε σχέση με την περσινή σεζόν. Δίπλα τους στο πάνελ, μαζί με τον Τάσο Τεργιάκη, θα βρίσκεται και η Φωτεινή Πετρογιάννη που έρχεται ως «μεταγραφή» από τον Alpha και το «Pop Up». Υπεύθυνος ρεπορτάζ θα είναι ο Γρηγόρης Μπάκας, και εκείνος ως «μεταγραφή» από το «Ευτυχείτε» του Open, ενώ στην παρέα προστίθεται και ο πρώην παίκτης του «Survivor», Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και, φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς.
Αυτά είναι τα απαραίτητα συστατικά ενός δυνατού… τηλεοπτικού πρωινού. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας, μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο που μας ψυχαγωγεί και μας ενημερώνει», σημειώνει ο ΑΝΤ1 στη σχετική ανακοίνωσή του.