Τέλος από τη γενική διεύθυνση του Open η Κική Σιλβεστρίδου

Τέλος από τη γενική διεύθυνση του Open η Κική Σιλβεστρίδου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (02/09/2021).

02 Σεπτεμβρίου 2021

Μια ακόμη υψηλόβαθμη θέση του «ανοιχτού καναλιού» έμεινε ουσιαστικά «ορφανή». Το Open ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση από τη θέση του γενικού διευθυντή της Κικής Σιλβεστρίδου, κάνοντας δεκτή την παραίτησή της και ευχαριστώντας την για την προσφορά της. Προσωρινός αντικαταστάτης της Κικής Σιλβεστρίδου θα είναι ο εμπορικός διευθυντής του καναλιού, Νίκος Αργυρός.

-------------------------

Την άλλη εβδομάδα η επιστροφή του τηλεοπτικού «Εργένη» στον Alpha.

Με γοργούς ρυθμούς οι ετοιμασίες για την ένταξη του «Bachelor» στο πρόγραμμα του καναλιού, από το πρώτο μισό της νέας σεζόν. Η πρεμιέρα του αμφιλεγόμενου ριάλιτι θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21.20, ενώ ήδη παίζει στον αέρα του Alpha το νέο τρέιλερ, που δείχνει μεταξύ άλλων και σκηνές... ξεκατινιάσματος μεταξύ των υποψηφίων «νυφών»...

-------------------------

Τα «Διλήμματα» του «Ευτυχείτε» με νέο όνομα, νέα παρουσιάστρια και σε νέα ζώνη.

Μια από τις στήλες των πρωινάδικων που «ξεχώρισαν» τις τελευταίες σεζόν και ταυτίστηκε με την πρωινή ζώνη του Open αλλά και του Epsilon, γίνεται ξεχωριστή εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη. Από την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16.45 τα «Διλήμματα» γίνονται «Μίλησέ μου», με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία μέχρι πρότινος ήταν στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. «Η εκπομπή ασχολείται με όλα τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, σχέσεις, οικογενειακά, εργασιακά προβλήματα. Κάθε φορά θα προβάλλεται ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και μέσω ενός ειδικού ψυχολόγου, κοινωνιολόγου, δικηγόρου κτλ. θα γίνεται μία συζήτηση όπου και θα προτείνονται κάποιες πιθανές λύσεις. Το θέμα με το οποίο ασχολείται η εκπομπή θα είναι δραματοποιημένο και αξιόλογοι ηθοποιοί θα δίνουν την δική τους ματιά στο ζήτημα», αναφέρει χαρακτηριστικά το Open.