Πάνω από 120 νέες σειρές και νέοι κύκλοι έρχονται στην Cosmote TV

Πάνω από 120 νέες σειρές και νέοι κύκλοι έρχονται στην Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ψυχαγωγική πανδαισία στη συνδρομητική πλατφόρμα.

06 Σεπτεμβρίου 2021

Την δική της πρόταση στην μυθοπλασία και τις ψυχαγωγικές εκπομπές για τη νέα σεζόν, παρουσίασε η Cosmote TV, προκειμένου να ανταγωνιστεί τόσο τις άλλες πλατφόρμες, όσο και τους ελεύθερους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η υπηρεσία του ΟΤΕ ανακοίνωσε την ένταξη περισσότερων από 120 σειρών στο πρόγραμμα των καναλιών της και στην υβριδική πλατφόρμα της. Παρακάτω μερικές από αυτές, μαζί με κύκλους εκπομπών, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

«The Head»
Στα 6 επεισόδια παρακολουθούμε μία ομάδα ερευνητών που βρίσκεται στο νότιο πόλο για να μελετήσει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Όταν μετά από λίγους μήνες επιστρέφει ο επικεφαλής, βρίσκει το πλήρωμα δολοφονηη που μπορεί να τον οδηγήσει στον δολοφόνο. Το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζουν ο Τζον Λίντς (The Terror) και ο γνωστός από το ρόλο του ως El Profesor στο «La Casa de Papel», Αλβάρο Μόρτε.
(Cosmote TV Plus, Cosmote Series HD - κάθε Παρασκευή στις 22.00)

«Line of Duty»
Ο 6ος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην Ελλάδα από την COSMOTE TV. Εκεί, η επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας Τζόαν Ντέιβιντσον (Κέλι Μακντόναλντ) ηγείται των ανακρίσεων σε μια έρευνα ανεξιχνίαστων δολοφονιών, υψηλού προφίλ. Ωστόσο, οι αντισυμβατικές μέθοδοι που ακολουθεί εγείρουν τις υποψίες της ομάδας της. Μια μέρα πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων θα προηγηθεί τηλεοπτικός μαραθώνιος των προηγούμενων 5 κύκλων.
(Cosmote Series Marathon HD - στις 24/09 από τις 18.00, Cosmote Series HD - πρεμιέρα 25/09 και κάθε Σάββατο στις 23.00)

«The North Water»
Με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή η πολυαναμενόμενη σειρά σε σκηνοθεσία Άντριου Χέι («Weekend» και «45 Χρόνια»). Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ιαν ΜακΓκουάιρ, το «The North Water» είναι ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 1850 και ακολουθεί έναν πρώην στρατιωτικό χειρουργό (Tζακ Ο' Κόνελ), ο οποίος αποφασίζει να συμμετάσχει ως γιατρός σε μια φαλαινοθηρική αποστολή στον αρκτικό κύκλο. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ψυχοπαθή φαλαινοθήρα με δολοφονικές τάσεις.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 12/09 στις 23.00)

«Dan Brown's The Lost Symbol»
Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Βασισμένη στο μυθιστόρημα του γνωστού συγγραφέα Νταν Μπράουν «The Lost Symbol», η σειρά αποτελεί το prequel του «Κώδικα Da Vinci» και εξιστορεί τις πρώτες περιπέτειες του ιστορικού Robert Langdon, οι οποίες ξεκινούν όταν ο μέντοράς του πέφτει θύμα απαγωγής και πρέπει να τον βρει λύνοντας διάφορα μυστήρια. Στον ρόλο του Robert Langdon, που στην κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων του Νταν Μπράουν υποδυόταν ο Τομ Χανκς, βρίσκουμε τον Άσλεϊ Ζούκερμαν (A Teacher, Designated Survivor).
(Cosmote TV Plus - από τις 17/09)

«American Rust»
Βασισμένο στο παρθενικό μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα Φίλιπ Μέγιερ, το οικογενειακό δράμα εξερευνά τα απομεινάρια του αμερικάνικου ονείρου, μέσα από τα μάτια ενός συμβιβασμένου με τη ζωή αστυνομικού. Εκτελώντας χρέη Διευθυντή στο αστυνομικό τμήμα μιας επαρχιακής πόλης της Πενσυλβάνια, ο Ντελ Χάρις αναγκάζεται να κάνει την μεγαλύτερη υπέρβαση της ζωής του προκειμένου να προστατέψει τον γιο της γυναίκας που αγαπά. Τον αστυνομικό υποδύεται ο κάτοχος Emmy® και υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Τζεφ Ντάνιελς (The Newsroom, The Squid and the Whale)
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 14/9 στις 22.00)

«Creepshow»
Οι φαν των θρίλερ θα υποδεχθούν τον Σεπτέμβριο τον 3ο κύκλο της horror σειράς ανθολογίας των Στίβεν Κίνγκ και Γκρεγκ Νικοτέρο, που βασίζεται στις θρυλικές εκδόσεις EC Comics της δεκαετίας του ’50.

«NCIS: Hawaii»
Το νέο spin-off της επιτυχημένης franchise σειράς NCIS, έρχεται σε Α’ προβολή για να μας ταξιδέψει στις μαγικές ακτές της Χαβάης. Εκεί, ακολουθούμε τις περιπέτειες της Τζέιν Τέναντ (Βανέσα Λάτσεϊ), μιας ειδικής πράκτορα του NCIS Pearl Harbour, που μαζί με την ομάδα της διερευνούν εγκλήματα υψηλού προφίλ και επιλύουν υποθέσεις εθνικής ασφάλειας, στρατιωτικής κατασκοπείας και στυγερών δολοφονιών. Τη σειρά υπογράφουν οι βετεράνοι του NCIS, Κρίστοφερ Σίλμπερ, Γιαν Νας και Ματ Μπόζακ, ενώ στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Λάρι Τενγκ (S.W.A.T, Nancy Drew)
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 21/09 στις 21.00)

«FBI: International»
Από τον βραβευμένο με Emmy®, Ντικ Γουλφ, θα παρακολουθήσουμε τη σειρά που ακολουθεί τους ελίτ πράκτορες της Διεθνούς Ομάδας Διεθνών Ειδικών Ερευνών Fly Team σε αποστολές με στόχο την εξουδετέρωση απειλών εναντίον Αμερικανών πολιτών. Η σειρά αποτελεί το δεύτερο spin-off των επιτυχημένων franchise «FBI» και «FBI: Most Wanted», που επίσης επιστρέφουν με νέους κύκλους την ίδια μέρα στην COSMOTE TV (FBI 4η σεζόν - 21.00 & FBI: Most Wanted 3η σεζόν-23.00).
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 22/09 στις 22.00)

«Billions»
Το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 06/09 στις 21.00)

«New Amsterdam»
Ο τέταρτος κύκλος.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 23/09 στις 22.00)

«The Resident»
Ο πέμπτος κύκλος.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 24/09 στις 22.00)

«A Million Little Things»
Ο τέταρτος κύκλος.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 25/09 στις 21.45)

«Law & Order: Organized Crime»
Ο δεύτερος κύκλος.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 24/09 στις 23.00)

«The Rookie»
Ο τέταρτος κύκλος.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 27/09 στις 22.00)

Οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών θα είναι διαθέσιμοι στον δωρεάν, on demand κατάλογο Cosmote TV Plus.

«The Graham Norton Show»
Η 29η σεζόν.
(Cosmote Series HD)

«The Late Late Show with James Cordern»
Η όγδοη σεζόν.
(Cosmote Series HD - πρεμιέρα 10/09 στις 21.00)

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

«Ghosts», «CSI: Vegas», «Grace», «4400», «Conviction: The Case of Stephen Lawrence», «Walker», «Chucky», «Equalizer» (δεύτερη σεζόν), «The Sinner» (τέταρτη σεζόν), «Magnum P.I» (τέταρτη σεζόν), «American Gods» (τρίτη σεζόν).

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

«Dexter: New Blood», «Yellow Jackets», «Baptiste», «The Innocent», «Cargo», «The Great» (δεύτερη σεζόν), «Love Life» (δεύτερη σεζόν), «Cobra» (δεύτερη σεζόν), «Romulus» (δεύτερη σεζόν), «Balthazar» (τέταρτη σεζόν), «Hightown» (δεύτερη σεζόν), «Brassic» (τρίτη σεζόν), «Blood and Treasure» (δεύτερη σεζόν), «Young Rock» (δεύτερη σεζόν), «A Discovery of Witches» (τρίτηη σεζόν), «Resident Alien» (δεύτερη σεζόν), «Charmed» (τέταρτη σεζόν) και πολλές άλλες.