Έρχεται στο Mega και το «Κομάντα και Δράκοι»

Έρχεται στο Mega και το «Κομάντα και Δράκοι»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (14/09/2021).

14 Σεπτεμβρίου 2021

Μια ακόμη σειρά του «μεγάλου καναλιού» αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο νέο του πρόγραμμα. Πρόκειται για τη νεανική μεταφυσική ιστορία «Κομάντα και Δράκοι», που φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη και θα κάνει πρεμιέρα την άλλη Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22.30. «Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, ιστορίες του υπαρκτού κόσμου πλέκονται δημιουργικά με γεγονότα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Ένα μεταφυσικό ταξίδι, που υπόσχεται να μας γυρίσει στα παιδικά μας χρόνια», αναφέρει το Mega για τη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης κ.ά. Μαζί τους οι μικροί πρωταγωνιστές «Κομάντα» Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος. Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

-------------------------

Το νέο τρέιλερ του «Just the 2 of Us» στον Alpha.

Αντίστροφα μετρά, πλέον, ο χρόνος για την επιστροφή του δημοφιλούς σόου στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Στο νέο τρέιλερ του «J2US» εμφανίζονται ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης με την κριτική επιτροπή, η οποία παραμένει ως είχε με τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.

-------------------------

Για μια ακόμη χρονιά στο iFeelRadio ο Γιάννης Μουτσόπουλος.

Ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της «παλιάς φρουράς», με θητεία σε Δεύτερο Πρόγραμμα, Αθήνα 9.84, Top FM 92.4, ANT1 FM, Kiss FM, Galaxy 92 και ΕΡΑ Σπορ 101.8, επιστρέφει από απόψε στα μικρόφωνα του διαδικτυακού ραδιοσταθμού. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στο εξής από τις 23.00 έως την 01.00, ο Γιάννης Μουτσόπουλος θα παίζει στο iFeelRadio «επιλεγμένες νέες κυκλοφορίες, αλλά και τραγούδια ξεχασμένα από τα ραδιόφωνα των FM», όπως αναφέρει ο ίδιος, ενώ τα μεσάνυχτα «θα χαμηλώνουν τα φώτα και οι αναμνήσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο».