«Πανηγυρίζουν» για τα πρωινά τους (και όχι μόνο) το Mega και ο ΑΝΤ1

«Πανηγυρίζουν» για τα πρωινά τους (και όχι μόνο) το Mega και ο ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (16/09/2021).

16 Σεπτεμβρίου 2021

Χαμόγελα στους υπευθύνους των δύο καναλιών για τις χθεσινές επιδόσεις τριών εκπομπών τους. Από τη μια η «Κοινωνία Ώρα Mega» σημείωσε μέσο όρο 23,4% στο σύνολο και 23,7% στο 18-54, φτάνοντας το 27,9% σε επιμέρους γυναικεία κοινά όντας η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή στη ζώνη μετάδοσής της. Από την άλλη το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν πρώτο στον ανταγωνισμό του, στο «δυναμικό κοινό», με μέσο όρο 18,3%, ενώ σε γυναικείο κοινό έφτασε έως και το 25,9%. Τέλος, πρωτιά και για το «Rouk Zouk» με 19,8% στο 18-54, ενώ σε άνδρες έφτασε το 26,4% και σε γυναίκες το 22,6%.

-------------------------

Οι (δύο) παρουσιαστές του «Dancing With The Stars» και η νέα κριτική του επιτροπή.

Όπως ανακοίνωσε το Star, μαζί με τη Βίκυ Καγιά, συμπαρουσιαστής του δημοφιλούς σόου χορού θα είναι και ο γνωστός stand up κωμικός Λάμπρος Φισφής, με τηλεοπτική θητεία στο Mega («Κάψε το σενάριο», «Απόψε μόνο») και την Cosmote TV («Βραδινές Ιστορίες»). Επιπλέον, έγιναν τα αποκαλυπτήρια και της κριτικής επιτροπής του «DWTS», η οποία θα απαρτίζεται από τους χορευτές Στέφανο Δημουλά και Μαρίνα Λαμπροπούλου, και τους δασκάλους χορού Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

-------------------------

Το «Ιmpeachment: American Crime Story» και το «American Horror Story: Double Feature», στο Fox.

Οι νέοι κύκλοι δύο πολυβραβευμένων σειρών των Ryan Murphy και Brad Falchuk, έρχονται στο πρόγραμμα του ψυχαγωγικού συνδρομητικού καναλιού. Το «American Crime Story» και το «American Horror Story» θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια στο Fox την ίδια μέρα, την άλλη Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 21.50 και τις 23.00 αντίστοιχα. Στο «Ιmpeachment: American Crime Story» θα πρωταγωνιστούν και οι Sarah Paulson, Annaleigh Ashford και Edie Falco, ενώ στο «American Horror Story: Double Feature» επιστρέφουν οι Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd, Finn Wittrock, Lily Rabe, Leslie Grossman, Adina Porter και Angelica Ross, μαζί με νέα πρόσωπα όπως η Kaia Gerber και ο Macaulay Culkin.