Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το «X Factor» στο Mega

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το «X Factor» στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (01/11/2021).

01 Νοεμβρίου 2021

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του μουσικού talent show στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τις συχνότητες του «μεγάλου καναλιού». Οι πλατφόρμες για τις δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει, διαδικτυακά στο megatv.com/xfactor και τηλεφωνικά στον αριθμό 210 7546400. «Η εντυπωσιακή σκηνή του «X Factor» φωτίζεται ξανά στο MEGA με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, καταξιωμένους κριτές και συναρπαστικές guest εμφανίσεις, προσκαλώντας σόλο καλλιτέχνες και μπάντες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αλλάξουν τη ζωή τους», αναφέρει μεταξύ άλλων το κανάλι στην σχετική του ανακοίνωση.

-------------------------

Ο Νίκος Παππάς (της ΑΕΚ) στις «Απλές Κουβέντες».

Τον μπασκετμπολίστα της Ένωσης, και πρώην του Παναθηναϊκού, φιλοξενεί απόψε στις 00.45 η εκπομπή των Σπύρου Ανδριανού, Χρήστου Παπανίκα και Θέμη Καλόγηρου στο Open. Ο Νίκος Παππάς μιλά για τον εαυτό του, τον χαρακτήρα του, το μπάσκετ, τα χρήματα, την ανηδονία από την οποία έπασχε, την εθελοντική του δράση, το γήπεδο μπάσκετ που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού, τη νέα γενιά, τις γυναίκες και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

-------------------------

Οι καλεσμένοι του «The 2Night Show» για αυτή την εβδομάδα.

Προσωπικότητες από τον χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και της δημοσιογραφίας θα περάσουν από το στούντιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το διήμερο 02-03/11 στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Αύριο καλεσμένοι του «The 2Night Show» θα είναι η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και ο λαϊκός τραγουδιστής Μάκης Δημάκης, ενώ μεθαύριο θα είναι ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης και ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Λάζος Μαντικός.

-------------------------

Σε νέα ώρα μετακινείται το «5x5».

Νωρίτερα θα προβάλλεται στο εξής το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1. Από την άλλη Δευτέρα 08/11, την ημέρα που επιστρέφει στο κανάλι το «Ράδιο Αρβύλα», το «5x5» θα σταματήσει να είναι το «lead in» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16.30. Μια αναξιοποίητη ώρα στο πρόγραμμα του καναλιού, καθώς εκεί προβάλλονται σε επανάληψη τα «Εγκλήματα».

-------------------------

«Λουκέτα» σε πειρατικά sites από την ΕΔΠΠΙ.

Το κλείσιμο 45 ιστοτόπων πρότεινε στην ΕΕΤΤ η Επιτροπή για τη Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Όπως αναφέρει στο σκεπτικό της οι παραπάνω ιστότοποι καταγγέλθηκαν από την Nova και την Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων, που εκπροσωπεί την Odeon, την Feelgood Entertainment, τον ΟΤΕ, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την Tanweer, για πειρατική αναμετάδοση αθλητικών διοργανώσεων από τα κανάλια NovaSports και Cosmote Sport.