Ο Bert Habets νέος CEO του ομίλου Antenna

Ο Bert Habets νέος CEO του ομίλου Antenna
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με μεγάλη θητεία στο RTL Group.

01 Νοεμβρίου 2021

Νέο επικεφαλής απέκτησε το media group του Θοδωρή Κυριακού, καθώς καθήκοντα CEO αναλαμβάνει ο Bert Habets. Το κορυφαίο στέλεχος βρισκόταν στην ίδια θέση στο RTL Group, που για λίγα χρόνια είχε στην ιδιοκτησία του τον Alpha, και θα έχει υπό την εποπτεία του όλες τις ανά τον κόσμο δραστηριότητες του ομίλου Antenna σε τηλεόραση, Pay TV, ΟΤΤ, παραγωγές, ραδιόφωνο, ψηφιακά μέσα, μουσική, εκδόσεις και εκπαίδευση.

«Καλωσορίζω τον Bert στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Η πορεία του και η στρατηγική του σκέψη, θα ενισχύσουν την ήδη επιτυχημένη τροχιά ανάπτυξης του Ομίλου μας παγκοσμίως», δήλωσε ο πρόεδρος του Antenna Group, Θοδωρής Κυριακού, με τον Bert Habets να συμπληρώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον μέλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η μακρά ιστορία του Ομίλου σε συνδυασμό με το όραμα για συνεχή πρόοδο και πρωτοπορία στην αγορά των media, είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Σε αυτή τη συναρπαστική συγκυρία, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Θοδωρή Κυριακού και τους συναδέλφους μου στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, και μαζί να χαράξουμε καινούριους δρόμους ανάπτυξης».

Η κίνηση αυτή έρχεται μερικές εβδομάδες μετά το μεγάλο «deal» του ομίλου Antenna, με την εξαγορά 22 καναλιών και δύο συνδρομητικών πλατφορμών που δραστηριοποιούνται σε 12 χώρες της Ευρώπης.