Οι Έλληνες που γύρισαν από το Αφγανιστάν στην «Αυτοψία»

Οι Έλληνες που γύρισαν από το Αφγανιστάν στην «Αυτοψία»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (02/11/2021).

02 Νοεμβρίου 2021

Με μαρτυρίες συμπατριωτών μας που έζησαν και ζουν από κοντά, τη ζωή στην πολύπαθη χώρα αλλά και τη δράση των Ταλιμπάν, θα βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο της «Αυτοψίας», την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.30 στον Alpha. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει την επιχείρηση απεγκλωβισμού των Αφγανών από την Καμπούλ, και τα όσα είπαν κάτοικοι της χώρας για την κατάσταση που επικρατεί τώρα εκεί. Οι χαρακτηριστικότερες μαρτυρίες είναι ενός Έλληνα δάσκαλου, που πριν από χρόνια έπεσε θύμα απαγωγής από τους Ταλιμπάν, και δύο ακόμη Ελλήνων που είναι τώρα στο Αφγανιστάν ως μέλη των αποστολών βοήθειας.

-------------------------

Στην απογευματινή ζώνη μετακινείται ο «Ήλιος».

Μετά την αλλαγή ώρας στο «5x5» έγινε το ίδιο και για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, μετά την άφιξη στο κανάλι του «Ράδιο Αρβύλα». Από την ερχόμενη Δευτέρα 08/11 ο «Ήλιος» θα είναι το νέο «lead in» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς από τις 20.00 μετακινείται στις 17.30.

-------------------------

Χαμόγελα στο Mega για τον ενημερωτικό του τομέα.

Άνοδο στον μέσο όρο του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων, κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ανακοινωσε το «μεγάλο κανάλι». Όπως αναφέρει το Mega, τις βραδινές του ειδήσεις παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 386.000 τηλεθεατές με την κάλυψη να ανέρχεται στους 1.024.858 τηλεθεατές. Την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, μάλιστα, η Κατερίνα Παναγοπούλου κατετάγη πρώτη ανάμεσα στα δελτία των 20.00, σημειώνοντας 13,6% στο σύνολο και 13,3% στο 18-54.

-------------------------

Συνέχισαν ψηλά τον Οκτώβριο οι «Άγριες Μέλισσες».

Παρόλο που σε επίπεδο μέσων όρων φέτος είναι σε χαμηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις άλλες χρονιές, η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 συνεχίζει να καταγράφει πρωτιές. Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων του «δυναμικού κοινού», στη ζώνη προβολής τους, σημειώνοντας 21% με διαφορά 5,4 μονάδων από τον ανταγωνισμό. Η σειρά είχε τη μεγαλύτερη πέραση στις γυναίκες, όπου σημείωσε σε επί μέρους κοινά 26,5%.

-------------------------

Ντοκιμαντέρ για τον Μάικ Μπατίστ στο Novasports Prime.

Αφιερωμένο στον μακροβιότερο ξένο στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού, θα είναι το νέο επεισόδιο της σειράς «Novasports Exclusive» την ερχόμενη Πέμπτη στις 22.30 (και σε επανάληψη την επόμενη ημέρα στις 19.00), στο νεοσύστατο αθλητικό κανάλι της Nova. Ο Μάικ Μπατίστ μιλά στη Δώρα Παντέλη για την θητεία του στους «πράσινους», και συγκεκριμένα τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, τους αγαπημένους του συμπαίκτες, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

(φώτο: nytimes.com)